Siirry sisältöön
Hampurilaispihvit

Hampurilaispihvit

Burgerjauheliha 20 % 650 g

4

15min työaika | 15min kokonaisaika

Helppo

Kunnon hampurilaispihvit ovat suussasulavan mureita ja meheviä. Kätevimmin ne valmistuvat Snellmanin burgerjauhelihasta, joka on nimensä mukaisesti todellinen pihvinystävän jauheliha. Jauhelihatangosta leikatuissa burgerpihveissä rakenne on nimittäin aivan toisenlainen kuin käsin veivatussa taikinassa. Olemme käyttäneet burgerjauhelihan valmistuksessa myös tavanomaista rasvaisempia lihapaloja. Siksi näistä hampurilaispihveistä tulee paistettaessa erityisen mureita ja meheviä. Snellmanin Burgerjauheliha sisältää ainoastaan GMO-vapaata ja 100 % suomalaista, pakastamatonta naudanlihaa.

Ainekset

Hampurilaispihvit

Ohje

Leikkaa pihvit suoraan burgerjauhelihatangosta pakkauksen apuviivoja apuna käyttäen. Yhdellä viivanvälillä (n. 1 cm) syntyvät n. 80 g pihvit, kahdella viivanvälillä puolestaan nämä sopivasti paksut ja mehevät, noin 160 g burgerpihvit. Käytä sahalaitaista leipäveistä tai erittäin terävää keittiöveistä.

Muotoile pihveistä hieman sämpylää leveämpiä. Tee keskelle pihvejä pieni painauma.

Grillaa pihvit kuumassa kaasu- tai hiiligrillissä. Voit toki halutessasi myös paistaa hampurilaispihvit uunissa tai pannulla. Paistoaika on parista minuutista kymmeneen pihvien paksuudesta, lämmöstä ja halutusta kypsyysasteesta riippuen.

Mausta valmiit hampurilaispihvit merisuolalla ja mustapippurilla. Jos valmistat juustohampurilaisia, lisää juustoviipaleet kuumien pihvien päälle ja anna sulaa hetki ennen tarjoilua.

Lisää pihvit hampurilaisten väliin ja tuunaa mieleiseksi suosikkilisukkeillasi. Herkuttele!

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 130 g
Energia 1245 kJ / 300 kcal 1619 kJ / 390 kcal
Rasva 23.6 g 30.7 g
- josta tyydyttynyttä 10.9 g 14.1 g
Hiilihydraatit 0.1 g 0.2 g
- josta sokereita 0 g 0 g
Proteiini 21 g 28 g
Ravintokuitu 0.1 g 0.1 g
Suola 1.2 g 1.5 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kokkaa resepti vaiheittain

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle