Siirry sisältöön
Perinteiset jauhemaksapihvit

Perinteiset jauhemaksapihvit

Naudan maksapala n. 500 g

6

30min kokonaisaika

Helppo

Perinteiset jauhemaksapihvit valmistuvat näppärästi Snellmanin tuoreesta naudan maksapalasta. Taikina sekoitetaan tasaiseksi monitoimikoneessa ja pihvit paistetaan meheviksi voissa. Vaikka jauhemaksapihvi on monessa kodissa harvemmin kokattu ruokalaji, ovat ne taatusti kokeilemisen arvoisia. Etenkin maksalaatikon ystäville nämä jauhemaksapihvit ovat maukkaan mehevä makuelämys. Jauhemaksapihvit Herra Snellmanin tapaan, ole hyvä!

Ainekset

Ohje

Ravintosisältö

Arkiruoka Pihvit

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle