Siirry sisältöön

Itse tehty kebab ja kebabkastike

Kunnon naudan paistijauheliha 7% 400g

4

4t 30min kokonaisaika

Keskitaso

Oletko koskaan kokeillut tehdä kebabia itse? Tokihan kebabia löytyy meiltä käyttövalmiina viipaleinakin, mutta toisinaan sitä haluaa kokata pidemmän kaavan kautta, ja itse tehty kebab kyllä palkitsee tekijänsä. Herra Snellmanin käsinleikatusta, pakastamattomasta Kunnon paistijauhelihasta sekä oikeasta sekoituksesta mausteita saa nimittäin tehtyä herkullista kotitekoista kebabia. Tällä kebab-reseptillä valmistuu myös maukas itse tehty kebabkastike. Makoisia herkkuhetkiä!

Ainekset

Ohje

Ravintosisältö

Arkiruoka Pihvit

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle