Naudan sisäpaisti

Naudan sisäpaisti

Naudan sisäpaisti uunissa – Naudan sisäpaisti kruunaa juhlan kuin juhlan. Tämä herkullinen paisti valmistuu lähes itsestään. Muista kuitenkin antaa paistin levätä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

8 65 min

Ainekset

  • 1 Naudan sisäpaisti, maustettu
Naudan maustettu sisäpaisti

Tee näin

  1. Ota paisti tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön
  2. Työnnä paistomittari lihaan. Paista 125 °C uunissa 1-1 ½ tuntia/kg
  3. Liha on punertavaa ja mehevää, kun mittari näyttää 60 °C ja täysin kypsää 70 °C:ssa
  4. Anna paistin levätä 15 minuuttia folion alla ennen tarjoilua.
Fileet ja paistit

“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä