Naudan sisäpaisti
Naudan sisäpaisti uunissa – Naudan sisäpaisti kruunaa juhlan kuin juhlan. Tämä herkullinen paisti valmistuu lähes itsestään. Muista kuitenkin antaa paistin levätä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.
8
65 min
Ainekset
-
- 1 Naudan sisäpaisti, maustettu
Naudan sisäpaisti — Ohje
-
- Ota paisti tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön
- Työnnä paistomittari lihaan. Paista 125 °C uunissa 1-1 ½ tuntia/kg
- Liha on punertavaa ja mehevää, kun mittari näyttää 60 °C ja täysin kypsää 70 °C:ssa
- Anna paistin levätä 15 minuuttia folion alla ennen tarjoilua.
“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”
Robert, tuotekehittäjä