Siirry sisältöön
Kana-Caprese salaatti

Kana-Caprese salaatti

4

5min työaika | 15min kokonaisaika

Helppo

Ruokaisa salaatti palkitsee todella monella tasolla! Värikäs, ravitseva ja helppo loihtia arkikiireiden keskellä. Italialaisvivahteinen caprese-salaatti kruunataan tässä reseptissä erinomaisilla Snellmanin paahdetuilla kanalastuilla. Molto bene!

Ainekset

Kana-Caprese salaatti
  • 1 kpl Snellman Paahdettu kanalastu tomaatti-pesto 180 g
  • 300 g kirsikkatomaatteja (erivärisiä)
  • 1 kpl ruukkua romainesalaattia
  • 0.3 kpl ruukkua basilikaa
  • 1 kpl pakettia (á 125g) buffalomozarellaa
Basilikapesto
  • 0.7 kpl ruukkua basilikaa
  • 2 rkl auringonkukansiemeniä
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 25 g parmesaaniraastetta
  • 0.75 dl oliiviöljyä
  • 0.2 tl suolaa
  • 0.2 tl mustapippuria

Ohje

Valmista ensin pesto. Laita basilikanlehdet, auringonkukansiemet, kuorittu valkosipulinkynsi ja parmesaanijuustoraaste tehosekoittimeen ja soseuta. Lisää öljyä, kunnes saat mieleisesi paksuisen ja tasaisen kastikkeen. Voit valmistaa peston myös sauvasekoittimella.

Halkaise kirsikkatomaatit ja viipaloi mozzarella.

Huuhtele salaatti ja levitä lehdet tarjoiluastiaan. Lisää keskelle kanalastut raidaksi. Lisää mozzarella ja kirsikkatomaatit kanalastujen ympärille.

Valuta päälle pestoa ja viimeistele salaatti basilikanlehdillä.

Vinkkejä

Voit käyttää myös valmista pestoa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 200 g
Energia 768 kJ / 185 kcal 1536 kJ / 370 kcal
Rasva 15 g 30.1 g
- josta tyydyttynyttä 4 g 7.9 g
Hiilihydraatit 2 g 4 g
- josta sokereita 1.8 g 3.6 g
Proteiini 10 g 20 g
Ravintokuitu 1.1 g 2.3 g
Suola 0.7 g 1.4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kokkaa resepti vaiheittain

Katso koko reseptivideo

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle