Siirry sisältöön
Italialainen ruoka

Italialainen ruoka

Italialainen ruoka on monen suosikkiruokaa, eikä syyttä. Italialainen ruoka on nimittäin maukasta ja jostain kumman syystä äärimmäisen lohduttavaa, etenkin raskaan päivän jälkeen. Sen vuoksi sitä varmaan usein kutsutaan myös lohturuoaksi. Maukkauden lisäksi useat italialaiset ruoat valmistuvat nopeasti ja maistuvat myös perheen pienemmille.

Nduja-gnocchit Video
ohje

4

40min

Keskitaso

Nduja-gnocchit
Pannulasagne Video
ohje

4

35min

Helppo

Pannulasagne
Lasagnekeitto Video
ohje

4

30min

Helppo

Lasagnekeitto
Pasta Alfredo kanalla Video
ohje
Kana-Caprese salaatti Video
ohje
Pasta Bolognese Video
ohje

4

45min

Helppo

Pasta Bolognese

4

45min

Keskitaso

Tortillalasagne

6

1t 30min

Keskitaso

Bella notte -lihapullat

Italialainen ruoka syntyy ensiluokkaisista raaka-aineista

Erityisen tärkeitä italialaisille ovat raaka-aineet ja tämä asia on tärkeä myös meillä Snellmanilla. Italialaisia ruokia tehdessä kannattaakin hyödyntää aina vuodenajan sesonkituotteita ja lihaisan täytteen osalta voi huoletta luottaa meillä valmistettuihin laadukkaisiin tuotteisiin.

Moni italialainen ruoka sisältää lihaa, ja niinpä meillä Snellmanilla valmistetut tuotteet soveltuvat niihin erinomaisesti. Esimerkiksi pasta bologneseen soveltuu pakastamattomasta suomalaisesta lihasta valmistettu Kunnon jauheliha ja pasta carbonaraan puolestaan kätevät Ohuen ohut pippurinen kinkkuleikkeleet.

Erilaiset pastalajikkeet kuuluvat olennaisesti italialaiseen ruokakulttuuriin, joten pastaa voikin hyödyntää kaikissa eri muodoissaan. Tässäkin suhteessa voi kuunnella omia makumieltymyksiäsi ja valita oman suosikkinsa – olipa se sitten tagliatelle tai fusilli.

Italialainen ruoka soveltuu hyvin myös esimerkiksi arkiruoaksi, koska se valmistuu niin helposti. Löydä oma suosikkisi, kokeile ja onnistu! Tästä meillä Snellmanilla hyväksi todettuja italialaisen ruoan reseptejä, ole hyvä!