Italialaiset lihapullat

Italialaiset lihapullat 1

Si, si, si! Eli sanomme tottakai ”kyllä” italialaisille lihapullille. Nämä italialaiset lihapullat syntyvät Snellmanin paistijauhelihasta. Suolaisuutta ja välimerellistä vivahdetta reseptiin tuovat oliivit. Tarjoile vaikkapa tomaattikastikkeen ja pastan kera. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

4 45 min

Ainekset

  • 400 g paistijauheliha
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 kananmuna
  • 1 sipuli
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 1 ripaus oreganoa
  • 1 dl kivettömiä oliiveja
  • 1 voita paistamiseen
Kunnon naudan pais­ti­jau­he­li­ha 7 %

Italialaiset lihapullat — Ohje

  1. Sekoita korppujauhot ja kermaviili, anna turvota.
  2. Kuullota sipuli voissa. Hienonna oliivit. Sekoita ainekset keskenään.
  3. Muotoile lihapullat ja paista pannulla kauniin ruskeiksi. Voit myös kypsentää lihapullat uunissa 220 °C noin 20 min.
  4. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Vinkki!

Katso myös resepti, jolla valmistat herkulliset perinteiset lihapullat tai lihapullat kermakastikkeessa. Myös kreikkalaiset lihapullat ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Fetatäytteiset lihapullat tuovat niin ikään vaihtelua tavallisiin lihapulliin.

Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit