Italienska köttbullar
Si, si för italienska köttbullar. Herr Snellmans recept, varsågod!
1
45 min
Ingredienser
-
- 400 g stekmalet kött
- 1 brk gräddfil
- 0.5 dl skorpmjöl
- 1 ägg
- 1 nypa salt
- 1 nypa svartpeppar
- 2 msk tomatpuré
- 1 nypa oregano
- 1 dl stenfria oliver
- 1 smör till stekningen
Italienska köttbullar — Gör så här
-
- Blanda skorpmjöl och gräddfil, låt svälla. Bryn löken i smör. Hacka oliverna. Blanda ingredienserna. Forma köttbullarna och stek i stekpannan tills de är vackert bruna. Du kan också tillreda köttbullarna i ugn i 220 °C i 20 min.
- Herr Snellmans recept, varsågod!
Du myser
när vi inte fryser
Snellmans Riktigt malet kött är aldrig fruset, alltid färskt och 100-procent inhemskt kött från våra famijegårdar.
Det finns malet kött.
Och sen finns det Riktigt malet kött.