Italienska köttbullar

Italialaiset lihapullat

Si, si för italienska köttbullar. Herr Snellmans recept, varsågod!

1 45 min

Ingredienser

  • 400 g stekmalet kött
  • 1 brk gräddfil
  • 0.5 dl skorpmjöl
  • 1 ägg
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa svartpeppar
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 nypa oregano
  • 1 dl stenfria oliver
  • 1 smör till stekningen
Kunnon pais­ti­jau­he­li­ha 3

Italienska köttbullar — Gör så här

  1. Blanda skorpmjöl och gräddfil, låt svälla. Bryn löken i smör. Hacka oliverna. Blanda ingredienserna. Forma köttbullarna och stek i stekpannan tills de är vackert bruna. Du kan också tillreda köttbullarna i ugn i 220 °C i 20 min.
  2. Herr Snellmans recept, varsågod!
Jauheliha banner 02

Du myser
när vi inte fryser

Snellmans Riktigt malet kött är aldrig fruset, alltid färskt och 100-procent inhemskt kött från våra famijegårdar.

Det finns malet kött.

Och sen finns det Riktigt malet kött.

Rate

Dela

Kommentarer