Siirry sisältöön
Lihapullasubit

Lihapullasubit

Kunnon jalapeno-cheddar lihapullat 270 g

25min (josta aktiivista 15min)

4

Helppo

Nämä mehevät lihapullasubit kuuluvat lämpimien voileipien aateliin. Pehmeän leivän väliin kasataan Kunnon jalapeno-cheddar lihapullia, pizzakastiketta, reilusti cheddarjuustoa sekä helppo ja raikas pico de gallo -salsa. Isompaankin nälkään sopivat subit valmistuvat kädenkäänteessä.

Ainekset

Pico de gallo -salsa
  • 1 kpl hopeasipulia
  • 2 kpl tomaattia
  • 1 kpl jalapenoa
  • 0.5 kpl ruukkua korianteria
  • 1 kpl limeä
  • 0.3 tl suolaa

Ohje

Avaa sämpylät ja levitä ne uunipellille leivinpaperin päälle. Levitä sämpylöiden molemmille pinnoille puolet pizzakastikkeesta. Raasta cheddarjuusto ja lisää siitä ¾ osa sämpylöiden pohjapuolen päälle. Lisää lihapullat ja loput pizzakastikkeesta sekä juustosta. Paahda 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.

Valmista sillä välin pico de gallo. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tomaatit, jalapeno ja korianteri. Yhdistä ainekset kulhossa. Raasta päälle limen kuori ja purista mehu. Mausta suolalla.

Ota sämpylät uunista ja lisää päälle pico de galloa. Käännä sämpylän kansi päälle ja tarjoa heti.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 270 g
Energia 922 kJ / 221 kcal 2490 kJ / 596 kcal
Rasva 12.2 g 32.9 g
- josta tyydyttynyttä 5.1 g 13.8 g
Hiilihydraatit 16.3 g 43.9 g
- josta sokereita 2.3 g 6.3 g
Proteiini 11 g 30 g
Ravintokuitu 2.4 g 6.4 g
Suola 1.2 g 3.3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kokkaa resepti vaiheittain

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle