Lihapullasubit
4
15min työaika | 25min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Kunnon jalapeno-cheddar lihapullat 270 g
- 4 kpl sämpylää (suorakaiteen muotoista esim. sub sandwich)
- 200 g tomaattikastiketta
- 150 g cheddarjuustoa
Pico de gallo -salsa
- 1 kpl hopeasipulia
- 2 kpl tomaattia
- 1 kpl jalapenoa
- 0.5 kpl ruukkua korianteria
- 1 kpl limeä
- 0.3 tl suolaa
Ohje
Avaa sämpylät ja levitä ne uunipellille leivinpaperin päälle. Levitä sämpylöiden molemmille pinnoille puolet pizzakastikkeesta. Raasta cheddarjuusto ja lisää siitä ¾ osa sämpylöiden pohjapuolen päälle. Lisää lihapullat ja loput pizzakastikkeesta sekä juustosta. Paahda 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.
Valmista sillä välin pico de gallo. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tomaatit, jalapeno ja korianteri. Yhdistä ainekset kulhossa. Raasta päälle limen kuori ja purista mehu. Mausta suolalla.
Ota sämpylät uunista ja lisää päälle pico de galloa. Käännä sämpylän kansi päälle ja tarjoa heti.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 270 g | |
---|---|---|
Energia | 922 kJ / 221 kcal | 2490 kJ / 596 kcal |
Rasva | 12.2 g | 32.9 g |
- josta tyydyttynyttä | 5.1 g | 13.8 g |
Hiilihydraatit | 16.3 g | 43.9 g |
- josta sokereita | 2.3 g | 6.3 g |
Proteiini | 11 g | 30 g |
Ravintokuitu | 2.4 g | 6.4 g |
Suola | 1.2 g | 3.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.