Hot dogit

Hot dogit sopivat erinomaisesti viikonlopun herkkutuokioihin sekä arkipäivää piristämään. Hot dog onkin siitä loistava vaihtoehto, että reseptejä saa muokattua lähes loputtomiin.

Valikoimistamme löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja hot dogin väliin. Kokeile vaikkapa Kunnon kuoretonta nakkia juustolla tai ilman, All Natural Chorizoa ja All Natural Bratwurstia.

Herra Snellmanin hot dog -ohjeet ole hyvä!

Hot dog reseptiin vaihtelua lisukkeilla

Haluatko raikkautta, rapeutta vai kenties molempia? Kun valmistat hot dogin täytteet itse, niin saat päättää täysin vapaasti. Hod dogeja kannattaakin valmistaa erityisesti silloin, kun erilaiset makumieltymykset kohtaavat. Toinen saattaa tykätä hieman makeammasta ja toinen taas hieman raikkaammasta. Omat lisukkeet valitsemalla molemmat ovat tyytyväisiä.

Hot dogin pääasiallinen täyte on tietenkin lihaisan napsahtava nakki, mutta sen kaveriksi on olemassa lukemattomia lisukevaihtoehtoja. Lisukkeeksi voit esimerkiksi valita fetajuustoa, punakaali-fenkolipikkelsiä, maissilastuja, salsaa, varhaiskaalia tai sipulia. Yksinkertaisimmilaan hot dog sisältää vain kelpo turauksen sinappia ja ketsuppia.

Hot dogin kokoamista helpottaakseen lisukkeet kannattaa esivalmistaa etukäteen. Lisukkeiden osalta kannattaakin kysyä vinkkejä perheenjäseniltä, jotta kaikille löytyy mieleisiä täytteitä.

Hog dog -sämpylän voi joko valmistaa itse tai aikaa säästääkseen voi halutessaan valita myös valmissämpylät. Jos sinulla on aikaa nähdä hieman enemmän vaivaa, niin Herra Snellmanin resepteistä löydät reseptit esimerkiksi perinteisen hodarisämpylän tekoon taikka hasselpähkinäsämpylän tekoon.