Täydellisen hodarin mahtimössö, Micke Björklundin tapaan
Minisarjassa ”Mickes matresa” ahvenanmaalainen kokki ja mediapersoona Michael Björklund tekee laadukkaita annoksia Snellmanin raaka-aineista ja tutustuu matkan varrella pohjalaisiin tuotanto-olosuhteisiin ja kunnon perhetiloihin. Sarjan kolmannessa jaksossa Micke pääsee makkaramestarin oppiin ja tekeekin omanlaatuisensa All Natural-makkaran, jonka kaveriksi hodariin tämä saariston veitsivelho taikoo mitä mahtavimman mössön.
Katso kaikki ”Mickes Matresa”-jaksot Herra Snellmanin YouTube-kanavalta.
Ainekset
-
- 1 kpl munan keltuainen
- 2 tl makeaa sinappia
- 1,5 - 2 dl öjyä
- 1 tilkka valkoviinietikkaa
- suolaa ja pippuria oman maun mukaan
- Hot dog-leipiä
- Täydennä näillä
-
- 1 kpl punasipul
- 1 kpl suolakurkku
- 1 kpl omena
- persiljaa
- Ja lopuksi
-
- 1-2 pakettia Snellmanin All Natural-makkaroita
- Hot dog-sämpylöitä
Täydellisen hodarin mahtimössö, Micke Björklundin tapaan — Ohje
-
- Ota munankeltuainen talteen ja laita kulhoon. Lisää sekaan pari lusikallista sinappia ja öljyt ja sekoita hyvin.
- Lisää joukkoon tilkka valkoviinietikkaa, suolaa ja pippuria ja sekoita kunnes koostumus on tasaisen komea. Siirrä sivuun hetkeksi.
- Pieni punasipuli ja suolakurkku ja lisää kulhoon. Raasta omena ja lisää joukkoon ja väritä kokonaisuutta lopuksi repimällä sekaan persiljaa. Sekoita.
- Grillaa makkarat kunnolla ja anna leivälle rapea pinta. Rakenna hodarisi ja nauti!
Vinkki!
Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.