Täydellisen hodarin mahtimössö, Micke Björklundin tapaan

Mössö – Micke Björklunds sommarröra för en perfekt hot dog

Minisarjassa ”Mickes matresa” ahvenanmaalainen kokki ja mediapersoona Michael Björklund tekee laadukkaita annoksia Snellmanin raaka-aineista ja tutustuu matkan varrella pohjalaisiin tuotanto-olosuhteisiin ja kunnon perhetiloihin. Sarjan kolmannessa jaksossa Micke pääsee makkaramestarin oppiin ja tekeekin omanlaatuisensa All Natural-makkaran, jonka kaveriksi hodariin tämä saariston veitsivelho taikoo mitä mahtavimman mössön.

Katso kaikki ”Mickes Matresa”-jaksot Herra Snellmanin YouTube-kanavalta.

6-8 12 min

Ainekset

  • 1 kpl munan keltuainen
  • 2 tl makeaa sinappia
  • 1,5 - 2 dl öjyä
  • 1 tilkka valkoviinietikkaa
  • suolaa ja pippuria oman maun mukaan
  • Hot dog-leipiä
Täydennä näillä
  • 1 kpl punasipul
  • 1 kpl suolakurkku
  • 1 kpl omena
  • persiljaa
Ja lopuksi
  • 1-2 pakettia Snellmanin All Natural-makkaroita
  • Hot dog-sämpylöitä

Täydellisen hodarin mahtimössö, Micke Björklundin tapaan — Ohje

  1. Ota munankeltuainen talteen ja laita kulhoon. Lisää sekaan pari lusikallista sinappia ja öljyt ja sekoita hyvin.
  2. Lisää joukkoon tilkka valkoviinietikkaa, suolaa ja pippuria ja sekoita kunnes koostumus on tasaisen komea. Siirrä sivuun hetkeksi.
  3. Pieni punasipuli ja suolakurkku ja lisää kulhoon. Raasta omena ja lisää joukkoon ja väritä kokonaisuutta lopuksi repimällä sekaan persiljaa. Sekoita.
  4. Grillaa makkarat kunnolla ja anna leivälle rapea pinta. Rakenna hodarisi ja nauti!

Vinkki!

makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit