
Hodaribuffet
All Natural Toscana grillimakkara 230 g35min (josta aktiivista 25min)
6
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman All Natural Toscana grillimakkara 230 g
- 1 kpl Snellman All Natural Chorizo grillimakkara 230 g
- 1 kpl Snellman Hot dog nakki 230 g
- 12 kpl hot dog -sämpylää
Nektariinisalsa
- 3 kpl nektariinia
- 125 g kirsikkatomaatteja
- 1 kpl pientä punasipulia
- 1 kpl mieto punainen chili
- 1 kpl limeä
- 0.3 tl suolaa
- 1 kpl ruukkua korianteria
Juustokastike
- 150 g cheddarjuustoa
- 2 dl ruokakermaa
- 0.5 tl punaista chilirouhetta
- 0.25 tl paprikajauhetta
Lisäksi
- 1 dl säilöttyä, viipaloitua jalapeñoa
- 1 dl Paahdetut sipulit
- 1 dl ketsuppia
- 1 dl sinappia
- 1 dl majoneesia
- 1 kpl ruukkua korianteria
Ohje
-
Valmista nektariinisalsa. Halkaise nektariini ja poista kivi. Hienonna nektariinit pieniksi kuutioksi. Hienonna kirsikkatomaatit.
-
Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna chili.
-
Yhdistä kaikki ainekset kulhossa korianteria lukuunottamatta ja mausta suolalla. Hienonna ja lisää korianteri salaattiin juuri ennen tarjoilua.
-
Valmista juustokastike. Raasta juusto ja laita se kattilaan. Lisää kerma, chilirouhe ja paprikajauhe. Kuumenna miedolla lämmöllä sekoittaen ja anna kiehahtaa. Laita tarjoiluastiaan.
-
Grillaa makkarat keskilämmöllä. Halkaise sämpylät ja lämmitä ne nopeasti grillissä.
-
- Laita kaikki lisukkeet pieniin kulhoihin. Laita makkarat valmiiksi sämpylöihin ja nosta tarjolle.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 430 g | |
---|---|---|
Energia | 883 kJ / 211 kcal | 3796 kJ / 909 kcal |
Rasva | 12.5 g | 53.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.8 g | 20.5 g |
Hiilihydraatit | 17 g | 73.1 g |
- josta sokereita | 5.3 g | 22.6 g |
Proteiini | 8 g | 36 g |
Ravintokuitu | 1.1 g | 4.5 g |
Suola | 1.2 g | 5.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.