Banh Mi Hot Dogit

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Banh Mi Hot Dogit

Tämä Pata porisee -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

4

Ainekset

  • 4 hot dog sämpylää
  • 4 Snellman All Natural Chorizo -makkaraa
  • Varhaiskaalia suikaloituna
  • kevätsipulia
  • korianteria ja/tai lehtipersiljaa
  • majoneesia
hot dog -sämpylät
  • 3.75 dl maitoa
  • 50 g hiivaa
  • 500 g vehnäjauhoja
  • 35 g voita (huoneenlämpöistä)
  • 1 tl suolaa
Hölskykurkut
  • 0.5 kurkku
  • 1 tl suolaa
  • 3 tl sokeria
  • 1 tl etikkaa

Tee näin

  1. Valmista ensin hot dog -sämpylät. Sekoita kaikki ainekset ja vaivaa yleiskoneella 10 minuuttia tai käsin vähintään kaksinkertainen aika
  2. Anna taikinan levätä kulhossa noin 30 minuuttia
  3. Kun taikina on saanut levätä, leivo se tangoksi ja leikkaa tanko 12 palaan. Laita leivinpaperilla peitetylle pellille ja kohota liinan alla noin 1 1/2 tuntia. Lämmitä uuni 225 asteeseen ja paista sämpylöitä noin 10 minuuttia
  4. Taiknan kohotessa voi valmistaa hölskykurkut. Leikkaa kurkku ohuiksi siivuiksi lasipurkkiin mandoliinia tai juustohöylää apuna käyttäen. Ripottele suola ja sokeri päälle sekä lisää etikka. Sulje kansi ja hölskytä purkkia minuutin ajan, niin että kurkuista irtoaa neste. Hölskykurkut voi säilyttä kylmässä
  5. Suikaloi varhaiskaali esimerkiksi juustohöylällä. Kuori ja suikaloi porkkana. Huuhtele ja suikaloi kevätsipulinvarsi
  6. Paista Chorizo nakit pannulla tai grillissä
  7. Halkaise sämpylä, laita Chorizo alimmaiseksi ja lisää päälle varhaiskaali-, porkkana- ja kevätsipulisuikaleita sekä korianteria tai lehtipersiljaa. Viimeistele hodarit majoneesilla.
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä