Hodarit 2.0
Piirun verran paremmat hodarit syntyvät All Natural Roasted Garlic -makkaroista, yrttisellä chimichurrilla mausteusta varhaiskaalista, pika-aiolista ja laadukkaista hodarileivistä.
Tämän reseptin on tuottanut Satokausi.fi sivusto.
4
30 min
Ainekset
- Hodarit
-
- 1 pkt Snellman All Natural Roasted Garlic (230g)
- 4 kpl Hotdog-sämpylää
- Chimichurri-varhaiskaali
-
- 500 g varhaiskaali
- 0,5 nippu korianteria
- 0,5 nippu persiljaa
- 1 kpl jalapeno
- 1 kpl valkosipulikynsi
- 2 kpl limen mehu
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 0,5 dl oliviöljyä
- 0,5 tl suolaa
- 0,5 tl sokeria
- Nopea valkosipuliaioli
-
- 1 dl majoneesia
- 1 kpl valkosipulikynsi
- 1 rkl sitruunamehua
- mustapippuria
- Lisäksi
-
- korianteria
- jalapenoviipaleita
Hodarit 2.0 — Ohje
-
- Valmista chimichurri-varhaiskaali. Poista varhaiskaalista kova kanta ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi, siirrä isoon kulhoon.
- Valmista chimichurri-kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Halkaise jalapeno ja poista siemenet sekä kanta, leikkaa muutamaan osaan. Siirrä valkosipuli ja jalapeno mortteliin ja murskaa. Lisää korianteri sekä persilja.
- Jatka murskaamista morttelissa. Lisää oliiviöljy, punaviinietikka, limen mehu sekä mausteet. Sekoita, chimichurrissa saa olla hieman sattumia. Halutessasi voit myös valmistaa chimichurrin sauvasekoittimella tai blenderissä.
- Kaada chimichurri kaalin päälle ja hiero se sekaan ronskin ottein. Nosta jääkaappiin tekeytymään.
- Valmista valkosipuliaioli. Mittaa majoneesi kulhoon. Raasta mukaan valkosipulinkynsi ja lisää sitruunamehu. Rouhi mukaan mustapippuria ja sekoita tasaiseksi. Nosta jääkaappiin tekeytymään.
- Paista makkaroita pannulla tai grillissä 2–3 minuuttia per puoli. Lämmitä hot dog -leivät paketin ohjeiden mukaisesti. Täytä hodarit ja koristele korianterilla ja jalapenosiivuilla.
Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.