Siirry sisältöön
Bánh mi pulled porkilla

Bánh mi pulled porkilla

Maatiaispossun pulled pork 180g

4

30min työaika | 1t 30min kokonaisaika

Helppo

Bánh mi, eli vietnamilaiset patongit täytetään tässä helpossa reseptissä rapeilla pikkelikasviksilla ja Maatiaispossun valmiiksi kypsällä ja mehevällä pulled porkilla. Aasian makuja annokseen tuovat kevätsipuli, chilikastike ja tuore korianteri. Jos kiire pääsee yllättämään, niin voit myös korvata pikkelikasvikset valmiilla kaalisalaatilla ja ruoka on pöydässä alle kymmenessä minuutissa!

Ainekset

Pikkelikasvikset
  • 1 kpl isoa porkkanaa
  • 1 kpl pala (100 g) retikkaa
  • 100 g kurkkua
  • 3 dl valmista pikkelöintilientä (Rajamäen)
  • 1.5 dl vettä
Lisäksi

Ohje

Valmista pikkelikasvikset. Kuori ja suikaloi porkkana ja retikka. Suikaloi myös kurkku. Sekoita kasvissuikaleet veden ja valmiin pikkelöintiliemen kanssa ja anna maustua tunnin verran. Valuta kasvikset ennen tarjoilua.

Lämmitä pulled pork airfryerissa (180 astetta 3–5 min), pannulla, uunissa tai mikrossa.

Leikkaa patonki neljään osaan ja leikkaa leipiin syvä viilto. Kastele patongit nopeasti veden alla ja lämmitä airfyerissa (180 astessa ja n. 5 min).

Levitä patonkien sisälle majoneesia. Lisää lämmintä pulled pork -nyhtöpossua, valutettuja pikkelikasviksia ja chilikastiketta. Viimeistele leivät kevätsipulilla ja korianterilla.

Vinkkejä

Kun pikkelikasvikset tekee valmiiksi jääkaappiin edellisenä päivänä, niin tästä tulee pikaruokaa!

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 270 g
Energia 1070 kJ / 254 kcal 2888 kJ / 686 kcal
Rasva 7.5 g 20.3 g
- josta tyydyttynyttä 1.3 g 3.6 g
Hiilihydraatit 38.9 g 105 g
- josta sokereita 19.5 g 52.6 g
Proteiini 7 g 18 g
Ravintokuitu 1.5 g 4.1 g
Suola 1 g 2.7 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

kokkaa resepti vaiheittain

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle