Siirry sisältöön
Hot dog

Hot dog

Hot dog nakki 230 g

4

15min työaika | 45min kokonaisaika

Helppo

Tämä resepti on ajankohtainen kesällä ja talvella, sillä hot dogit sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tämä hot dog -resepti koostuu yksinkertaisuudestaan rapeasta kaalisalaatista, punasipulista sekä mehevästä makkarasta, ketsuppia ja sinappia unohtamatta. Väliin voit valita perinteisen Hot dog nakin tai vaikka . Herra Snellmanin helpompien hot dogien resepti, ole hyvä!

Ainekset

Lisäksi
  • 2 rkl ketsuppia
  • 2 rkl sinappia
  • persiljaa
Coleslaw
  • 400 g kaalia
  • 1 kpl porkkanaa
  • 1 dl kermaviiliä
  • 0.5 dl majoneesia
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl sinappia
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • ripaus mustapippuria

Ohje

Valmista ensin coleslaw. Poista kaalista uloimmat lehdet. Pese ja kuori porkkana. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi porkkana hyvin ohueksi siivuiksi esimerkiksi juustohöylää tai kuorimaveistä käyttäen.

Sekoita kermaviili, majoneesi, etikka, sitruunamehu, sinappi ja mausteet keskenään kastikkeeksi. Lisää kastike kaalin ja porkkanan sekaan. Peitä kulho tuorekelmulla ja nosta hetkeksi jääkaappiin maustumaan. Kaalisalaatin voi myös tehdä valmiiksi hyvissä ajoin ennen ruokailua.

Hienonna persilja.

Paista tai grillaa nakit. Halkaise sämpylät ja lämmitä ne uunissa tai grillissä.

Kasaa sämpylän väliin reilusti coleslaw-salaattia sekä nakki, ja mausta sinapilla, ketsupilla ja persiljallla.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 270 g
Energia 758 kJ / 182 kcal 2047 kJ / 491 kcal
Rasva 10.8 g 29.1 g
- josta tyydyttynyttä 3.1 g 8.2 g
Hiilihydraatit 13.6 g 36.7 g
- josta sokereita 4.9 g 13.2 g
Proteiini 6 g 16 g
Ravintokuitu 1.6 g 4.2 g
Suola 1.4 g 3.8 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle