K-Dog
10min
4
Helppo
Periaatteessa olisimme voineet nimetä tämän reseptin ”tulinen hodari aiolilla ja kanakebabilla”, mutta päädyimme kuitenkin lyhyempään versioon, K-dog.
Hanki (tai leivo) hyvät hodarisämpylät, toivotut täytteet ja höystä Herra Snellmanin grillatulla kanakebabilla ja street food-mainen makuelämys on taattu. Testipaneelissa heräsi valmistuksen jälkeen lähinnä kysymys kuinka monta sitä kehtaakaan syödä!
Ainekset
K-dog
- 1 kpl Snellman Grillattu kebab kana 300 g
- 1 kpl tomaattia
- 4 kpl hot dog -sämpylää
- 80 g aiolia
- 1 kpl kevätsipulia hienonnettuna
- 1 kpl hienonnettua jalapenoa
- 1 dl kebabkastiketta
Ohje
Pieni alkajaisiksi tomaatti ja kevätsipuli. Leikkaa myös jalapenot siivuiksi jos olit päätynyt tuoreeseen vaihtoehtoon.
Käytä sämpylöitä uunissa matalalla lämmöllä samalla kun paistat sekoittaen grillatut kebabit maukkaiksi paistinpannussa.
Ota avattu sämpylä käteen ja alusta aiolilla, lisäten sen jälkeen tomaattia, jalapenoa ja kebabia. Päälle viimeistelymielessä toivoma määrä kastiketta ja koristeeksi kevätsipulit.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 1103 kJ / 265 kcal | 2206 kJ / 530 kcal |
Rasva | 19 g | 38.1 g |
- josta tyydyttynyttä | 2 g | 4 g |
Hiilihydraatit | 15.1 g | 30.2 g |
- josta sokereita | 3.3 g | 6.7 g |
Proteiini | 8 g | 16 g |
Ravintokuitu | 1.1 g | 2.3 g |
Suola | 1 g | 2 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.