K-dog

K-dog

Periaatteessa olisimme voineet nimetä tämän reseptin ”tulinen hodari aiolilla ja kanakebabilla”, mutta päädyimme kuitenkin lyhyempään versioon, K-dog.

Hanki (tai leivo) hyvät hodarisämpylät, toivotut täytteet ja höystä Herra Snellmanin grillatulla kanakebabilla ja street food-mainen makuelämys on taattu. Testipaneelissa heräsi valmistuksen jälkeen lähinnä kysymys kuinka monta sitä kehtaakaan syödä!

4 10 min

Ainekset

  • 1 pss hot dog sämpylää
  • 1 pss Herra Snellmanin grillattu kanakebab (300g)
  • 1 iso tomaatti
  • 1 prk aioli
  • 1 ripaus kevätsipulia
  • punaista tai vihreää jalapenoa silputtuna
  • kebabkastiketta

K-dog — Ohje

  1. Pieni alkajaisiksi tomaatti ja kevätsipuli. Leikkaa myös jalapenot siivuiksi jos olit päätynyt tuoreeseen vaihtoehtoon.
  2. Käytä sämpylöitä uunissa matalalla lämmöllä samalla kun paistat sekoittaen grillatut kebabit maukkaiksi paistinpannussa.
  3. Ota avattu sämpylä käteen ja alusta aiolilla, lisäten sen jälkeen tomaattia, jalapenoa ja kebabia. Päälle viimeistelymielessä toivoma määrä kastiketta ja koristeeksi kevätsipulit.

Vinkki!

Street food -burgeri

”Snellmanin Street Food -tuotteet on kehitetty sopivaksi Fazer Street Food -tuotteiden kanssa. Oli kyseessä sitten tulinen wrap, helppo hodari tai mehevä burgeri – meitä löydät rakennuspalikat mahtavan makuelämyksen luomiseen.”

Yhteistyössä Fazer Street Food.

Arvioi

Jaa

Kommentit