K-dog

K-dog

Den borde egentligen heta ”eldig hotdog med aioli och grillad kebab av kyckling”, men i enkelhetens namn gick vi på förkortningsspåret och bjuder nu på en K-Dog. Fixa (eller baka!) hot dog-bröd, önskade fyllningar och Herr Snellmans grillade kycklingkebab och du har en härlig street food-aktig smakupplevelse att se fram emot. Den stora frågan hos vår testpanel blev ändå, hur många man kan äta innan man är nöjd?

4 10

Ingredienser

  • 1 påse hot dog bröd
  • 1 påse Herr Snellmans grillad kebab av kyckling (300g)
  • 1 stor tomat
  • 1 burk aioli
  • 1 nypa vårlök
  • röd eller grön jalapeno, skivad
  • kebabsås

K-dog — Gör så här

  1. Inled med att hacka tomaten och vårlöken i små bitar, skär även jalapenon i små skivor ifall du valt ett färskt alternativ.
  2. Värm hot dog-brödet i ugnen på låg temperatur medan du steker den grillade kebaben av kyckling under konstant omrörning.
  3. Håll ditt öppnade bröd i handen och bygg från grunden med aioli, tomat, jalapeno och kebab. Toppa med önskad mängd kebabsås och toppa med vårlök.

Tips!

Snellman och Fazer samarbetar inom Street Food-produkter – förmedlar inspiration från gatuköket till hemmen

”Våra Snellman Street Food- produkter är utvecklade med Fazer Street Food -produktfamilj i åtanke. Oberoende om du vill bygga en eldig wrap, en enkel hot dog eller en saftig burgare – vi har pusselbitarna som behövs för att bygga den perfekta smakupplevelsen.”

I samarbete med Fazer Street Food.

 

 

Rate

Dela

Kommentarer