Siirry sisältöön
Juustonakkihodari

Juustonakkihodari

Kunnon juustonakki 350 g

2

25min kokonaisaika

Helppo

Hodarit maistuvat aina. Lisäksi ne ovat mitä yksinkertaisin ruoka valmistaa myös ihan itse! Valmistusta nopeuttaakseen hodarisämpylöinä voi käyttää esimerkiksi rouheista leipää tai sämpylää. Hodarisämpylöiden lisäksi hyvät hodarit koostuvat herkullisista täytteistä. Reseptissä on käytetty Herra Snellmanin Kunnon juustomakkaraa, mutta tämän voi halutessaan vaihtaa esimerkiksi Herra Snellmanin All Naturals -tuotesarjan makoisiin nakkeihin tai makkaroihin. Juustonakkihodari on mainio iltapalatarjottava esimerkiksi ystävän sattuessa vierailulle.

Ainekset

Juustonakkihodari
Kastike
  • 1 kpl punaista paprikaa
  • 0.5 kpl chiliä
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl tomaattia
  • 1 dl majoneesia
  • 150 g smetanaa
  • 2 rkl hunajaa
  • 2 rkl tomaattipyrettä

Ohje

Pilko kastikkeen ainekset ja sekoita

Keitä, höyrytä tai grillaa nakit

Lämmitä leipä mikrossa tai grillissä

Kokoa juustonakkihodari ja nauti.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 400 g
Energia 947 kJ / 228 kcal 3788 kJ / 912 kcal
Rasva 16.7 g 66.8 g
- josta tyydyttynyttä 7.5 g 29.9 g
Hiilihydraatit 13.5 g 53.9 g
- josta sokereita 7.3 g 29 g
Proteiini 5 g 20 g
Ravintokuitu 1.3 g 5 g
Suola 0.6 g 2.5 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle