Juustonakkihodari
2
25min kokonaisaika
Helppo
Hodarit maistuvat aina. Lisäksi ne ovat mitä yksinkertaisin ruoka valmistaa myös ihan itse! Valmistusta nopeuttaakseen hodarisämpylöinä voi käyttää esimerkiksi rouheista leipää tai sämpylää. Hodarisämpylöiden lisäksi hyvät hodarit koostuvat herkullisista täytteistä. Reseptissä on käytetty Herra Snellmanin Kunnon juustomakkaraa, mutta tämän voi halutessaan vaihtaa esimerkiksi Herra Snellmanin All Naturals -tuotesarjan makoisiin nakkeihin tai makkaroihin. Juustonakkihodari on mainio iltapalatarjottava esimerkiksi ystävän sattuessa vierailulle.
Ainekset
Juustonakkihodari
- 2 kpl sämpylää
- 0.4 kpl Snellman Kunnon juustonakki 350 g
Kastike
- 1 kpl punaista paprikaa
- 0.5 kpl chiliä
- 1 kpl valkosipulinkynttä
- 1 kpl tomaattia
- 1 dl majoneesia
- 150 g smetanaa
- 2 rkl hunajaa
- 2 rkl tomaattipyrettä
Ohje
Pilko kastikkeen ainekset ja sekoita
Keitä, höyrytä tai grillaa nakit
Lämmitä leipä mikrossa tai grillissä
Kokoa juustonakkihodari ja nauti.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 400 g | |
---|---|---|
Energia | 947 kJ / 228 kcal | 3788 kJ / 912 kcal |
Rasva | 16.7 g | 66.8 g |
- josta tyydyttynyttä | 7.5 g | 29.9 g |
Hiilihydraatit | 13.5 g | 53.9 g |
- josta sokereita | 7.3 g | 29 g |
Proteiini | 5 g | 20 g |
Ravintokuitu | 1.3 g | 5 g |
Suola | 0.6 g | 2.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.