Juustonakkihodari

Juustonakkihodari 1

Hodarit maistuvat aina. Lisäksi ne ovat mitä yksinkertaisin ruoka valmistaa myös ihan itse! Valmistusta nopeuttaakseen hodarisämpylöinä voi käyttää esimerkiksi rouheista leipää tai sämpylää. Hodarisämpylöiden lisäksi hyvät hodarit koostuvat herkullisista täytteistä. Reseptissä on käytetty Herra Snellmanin Kunnon juustomakkaraa, mutta tämän voi halutessaan vaihtaa esimerkiksi Herra Snellmanin All Naturals -tuotesarjan makoisiin nakkeihin tai makkaroihin. Juustonakkihodari on mainio iltapalatarjottava esimerkiksi ystävän sattuessa vierailulle.

1 25 min

Ainekset

  • 1 Rouheinen leipä tai sämpylä
  • 2 Kunnon juustonakkimakkaraa
Kastike
  • 1 paprika
  • 0.5 chiliä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 iso tomaatti
  • 1 dl majoneesia
  • 150 g smetanaa
  • 2 rkl hunajaa
  • 2 rkl tomaattipyrettä

Juustonakkihodari — Ohje

  1. Pilko kastikkeen ainekset ja sekoita
  2. Keitä, höyrytä tai grillaa nakit
  3. Lämmitä leipä mikrossa tai grillissä
  4. Kokoa juustonakkihodari ja nauti.
Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit