Meksikolainen hodari

Meksikolainen hodari 1

Hodari on klassinen nakkiruoka, jonka valmistus on todella helppoa ja tuunaus vielä helpompaa! Esimerkiksi tässä ohjeessa perinteinen hodari saa meksikolaista sävyä salsasta ja maissilastuista. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

1

Ainekset

  • 2 Herra Snellmanin Kunnon kuoretonta nakki tai All natural nakkia
  • 1 hot dog -sämpylä
  • 1 rkl tomaattisalsaa
  • silputtua tuoretta korianteria
  • maissilastuja

Meksikolainen hodari — Ohje

  1. Kuumenna nakit kuumassa vedessä, höyryssä tai grillaa ne
  2. Lämmitä sämpylät mikrossa ja grillissä
  3. 
Kokoa hot dogit laittamalla sämpylän väliin nakit ja tomaattisalsa. Murentele päälle maissilastuja. Viimeistele silputulla korianterilla.
Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit