Siirry sisältöön
Texmex

Texmex

Texmex-ruoka on värikästä, maukasta, mausteista ja herkullista. Texmex-ruoka lukeutuu useimpien suosikkiruokiin ja ei ihme, kyllä ne maut puhuvat puolestaan. Etenkin silloin, kun ruoan valmistaa esimerkiksi Herra Snellmanin kunnon jauhelihasta tai kunnon kuorettomista nakeista.

Grilliplatteri jenkkityyliin Video
ohje
Lihapulla-nachopelti Video
ohje

5

20min

Helppo

Lihapulla-nachopelti
Birria tacot Video
ohje

6

8t 45min

Keskitaso

Birria tacot
Burgertortillat Video
ohje

4

10min

Helppo

Burgertortillat
Nachopelti Video
ohje

6

30min

Helppo

Nachopelti
Crunch Wrap Video
ohje

4

15min

Helppo

Crunch Wrap
BBQ-Wrapit Video
ohje

4

15min

Helppo

BBQ-Wrapit

4

45min

Keskitaso

Tortillalasagne

4

40min

Helppo

Picadillo

Tex mex -reseptejä Herra Snellmanin tapaan

Näiden ruokien avulla saa helposti kaivattua vaihtelua muun muassa jauheliharuokiin. Esimerkiksi texmex-resepteistä löytyvä picadillo on latinalaisen Amerikan tunnettu ja suosittu jauheliharuoka, josta on lähes niin monta versiota kuin on kokkejakin. Meillä Snellmanilla hyväksi todetusta ohjeesta löydät maistuvan peruskastikkeen, johon voi halutessaan lisätä hedelmiä ja kasviksia, ja tietysti mausteita kukin oman mielensä mukaan.

Quesadilla on oivallinen ruoka-annos, joka soveltuu tarjottavaksi isommallekin seurueelle. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu quesadillaresepti sisältää muun muassa kunnon jauhelihaa, juustoa, paprikaa ja tuoretta rucolaa. Halutessasi voit lisätä mukaan vaikkapa maissia, pekonia, fetajuustoa – sinä valitset. Quesadilla on erinomainen vaihtoehto myös silloin, kun haluat tehdä aterian siitä mitä kotoa sattuu löytymään.
Tulisen ruoan ystävälle me suosittelemme nakkijalopenoja. Tämä resepti on loistava vaihtoehto myös siinä mielessä, että se on valmista alle puolessa tunnissa.

Me Snellmanilla haluamme helpottaa arkiruokailua, joten tässä on yhteen koottuna kaikki herkulliset texmex-reseptit, ole hyvä!