Lihamestarin tortilla

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Lihamestarin tortilla 1

Tortillat ovat maistuvaa ja raikasta syötävää. Vaihtelua perinteiseen jauhelihatortillaan saa kokeilemalla meidän hyväksi testattua tortillareseptiä. Lihamestarin tortillat valmistuvat mehevästä Maatiaispossun mureutetusta filepihvistä ja herkullisista täytteistä. Nautitaan hyvässä seurassa. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

4

Ainekset

  • 1 pkt Maatiaispossun mureutettu fileepihvi
  • 0.75 tl suolaa
  • 0.5 rkl jauhettua valkopippuria
  • 0.25 tl chilihiutaleita
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 4 dl lihalientä
  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
Grillaukseen:
  • 1 dl grillauskastiketta
tarjoiluun:
  • 0.25 punakaali
  • 0.5 punasipuli
  • 2 kevätsipulia
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • suolaa, maun mukaan
  • mustapippuria myllystä maun mukaan
  • 1 tl juoksevaa hunajaa tai muscovadosiirappia
Kastike:
  • 150 g crème fraichea
  • 1.5 rkl sambal oelek -maustetahnaa
  • 4 isoa täysjyvätortillaa
Maatiaispossun mureutettu fileepihvi

Tee näin

  1. Mausta mureutetut fileepihvit suolalla, valkopippurilla ja hippusella chililastuja. Anna lihan seistä huoneenlämmössä puolisen tuntia. Ruskista fileepihvit öljytyllä pannulla ja nosta pieneen uunivuokaan. Kaada vuokaan lihaliemi ja lisää silputtu sipuli ja valkosipulinkynnet. Peitä vuoka kannella tai foliolla. Paista uunissa 160 asteessa 2–2 ½ tuntia. Anna jäähtyä. Nosta fileepihvit liemestä, sivele pintaan makusi mukaista grillauskastiketta ja grillaa kunnes pinta on sopivan ruskea ja rapea
  2. Viipaloi punakaali hienoksi esimerkiksi juustohöylällä. Viipaloi myös puna- ja kevätsipuli. Sekoita viipaloidut kasvikset ja lisää sitruunamehu, mausteet ja hunaja tai siirappi
  3. Valmista kastike sekoittamalla crème fraiche ja samba oelek
  4. Lämmitä tortillalätyt ja täytä kaalisalaatilla, viipaloidulla plumalla ja kastikkeella.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä