
Jauhelihapasteijat meksikolaisittain
20
2t 30min työaika | 2t 30min kokonaisaika
Keskitaso
Empanadas de carne – jauhelihapasteijat meksikolaisittain! Latinalaisessa Amerikassa syödään upporasvassa tai pihauunissa kypsennettyjä täytettyjä pasteijoita, joita kutsutaan espanjaksi nimellä empanadas. Empanadat voidaan täyttää monella tapaa, useimmiten ne ovat erilaisilla kasviksilla täydennettyjä lihapasteijoita.
Meidän reseptissämme täyte on jauhelihapohjainen. Tämän tyyppiset jauhelihapasteijat ovat Meksikon ohella suosittuja erityisesti Chilessä.
Jauhelihaksi empanadoihin kannattaa valita Kunnon täyteläistä naudan jauhelihaa, joka sopii käyttötarkoitukseen erityisen hyvin hivenen korkeamman rasvapitoisuutensa ansiosta. Lisäksi se valmistetaan aina gm-vapaasta ja 100 % suomalaisesta, pakastamattomasta naudanlihasta.