Siirry sisältöön

Jauhelihapasteijat meksikolaisittain

Kunnon naudan jauheliha 20% 400g

20

2t 30min työaika | 2t 30min kokonaisaika

Keskitaso

Empanadas de carne – jauhelihapasteijat meksikolaisittain! Latinalaisessa Amerikassa syödään upporasvassa tai pihauunissa kypsennettyjä täytettyjä pasteijoita, joita kutsutaan espanjaksi nimellä empanadas. Empanadat voidaan täyttää monella tapaa, useimmiten ne ovat erilaisilla kasviksilla täydennettyjä lihapasteijoita. Meidän reseptissämme täyte on jauhelihapohjainen. Tämän tyyppiset jauhelihapasteijat ovat Meksikon ohella suosittuja erityisesti Chilessä. Jauhelihaksi empanadoihin kannattaa valita Kunnon täyteläistä naudan jauhelihaa, joka sopii käyttötarkoitukseen erityisen hyvin hivenen korkeamman rasvapitoisuutensa ansiosta. Lisäksi se valmistetaan aina gm-vapaasta ja 100 % suomalaisesta, pakastamattomasta naudanlihasta.

Ainekset

Ohje

Ravintosisältö

Texmex

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle