Perinteinen chili con carne

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Perinteinen chili con carne 1

Chilipippuria ja lihaa, eli Chili con carne. Tämä resepti saa mehevyytensä Herra Snellmanin paistijauhelihasta.

6 35 min

Ainekset

  • 400 g Snellmanin Kunnon paistijauhelihaa
  • 1 paprika
  • 1 sipuli
  • 1 prk kikherneitä
  • 1 prk kidneypapuja
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 1 prk paseerattuja tomaatteja
  • 3 rkl lihafondia
  • 1 valkosipulinkynttä puristettuna
  • 1-2 kokonaista chiliä
  • 1 ripaus paprikajauhetta
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 1 ripaus sokeria
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus kanelia
  • 1 rkl öljyä paistamiseen

Tee näin

  1. Hienonna sipuli ja chili. Kuutioi paprika. Kuumenna öljyä kattilassa ja kuullota valkosipuli ja sipulit siinä. Ruskista jauheliha samassa kattilassa. Lisää joukkoon chili ja paprikanpalat. Paista vielä muutamien minuuttien ajan. Lisää joukkoon myös tomaattipyree, lihafondi ja paseeratut tomaatit. Anna kiehua 20 minuutin ajan.
  2. Lisää joukkoon kikherneet ja kidneypavut liemineen. Mausta seos. Chili con carne saa olla voimakkaasti maustettu.
  3. Tarjoile riisin kera.
Kunnon jauheliha

”Mietittiin, että millaisesta jauhelihasta sitä itse tykkää laittaa ruokaa ja saatiin idea Kunnon jauhelihasta, joka tehdään pelkästään pakastamattomasta lihasta. Parasta tässä on se tuoreen lihan raikas maku ja tuoksu.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä