Nachovuoka

Arvio 5 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
Nachovuoka

Nachovuoka, tai tacovuoka, sopii hyvin juhlaan ja arkeen! Maukas kokonaisuus suorastaan sulaa suussa. Sopii myös erinomaisesti illanistujaisiin, etkä tarvitse tarjoiluun suuria määriä astioita, sillä nachovuoka syödään käsin.

Täytteeksi kannattaa valita jauheliha, joka ei paistettaessa tihku liiaksi rasvaa ja pysyy sopivan murumaisena ruskistuessaan. Niinpä tämä nachovuoka sisältää Snellmanin Ylikypsän pekonin lisäksi Kunnon paistijauhelihaa. Lisäksi pakastamattomasta lihasta valmistettu Kunnon paistijauheliha paistuu pannulla kiehumisen sijaan.

Tarjoile nachovuoka lämpimänä. Hyvää ruokahalua!

4 30 min

Ainekset

  • 400 g Kunnon jauhelihaa
  • 0.5 rs Snellman ylikypsää pekonia
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 tl maustekuminaa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 dl maissia
  • 2 dl tacokastiketta, medium
  • 1 pussi maissilastuja
  • 100 g pizzajuustoa
  • ruokaöljyä
Kunnon maatiaispossun jauheliha

Tee näin

  1. Lämmitä öljy paistinpannussa. Paista jauheliha ja kuutioitu pekoni. Mausta paprikajauheella, maustekuminalla ja pippurilla.
  2. Sekoita joukkoon maissi ja tacokastike. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti keskilämmöllä. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
  3. Lämmitä uuni 200 C asteeseen. Kaada nachot uunivuokaan ja tee keskelle pieni kolo jauhelihakastiketta varten. Kaada jauhelihastike vuokaan.
  4. Sirottele juustoraastetta nachojen ja jauhelihakastikkeen päälle. Paista uunissa noin 10 min.
  5. Anna nachovuoan jäähtyä hieman ennen kuin koristelet. Käytä koristamiseen hienoksi kuutioitua kurkkua, paprikaa ja punasipulia. Tarjoile ja nauti!

Vinkki!

Videoresepti: Nachovuoka

Katso YouTubesta herkullinen esimerkki miten valmistaa nachovuoka.

Kunnon jauheliha

”Mietittiin, että millaisesta jauhelihasta sitä itse tykkää laittaa ruokaa ja saatiin idea Kunnon jauhelihasta, joka tehdään pelkästään pakastamattomasta lihasta. Parasta tässä on se tuoreen lihan raikas maku ja tuoksu.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä