Siirry sisältöön
Nachovuoka

Nachovuoka

Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g

4

30min kokonaisaika

Helppo

Meksikolainen nachovuoka, tai tacovuoka, sopii hyvin juhlaan ja arkeen! Maukas kokonaisuus suorastaan sulaa suussa. Sopii myös erinomaisesti illanistujaisiin, etkä tarvitse tarjoiluun suuria määriä astioita, sillä tämä nachopaistos syödään käsin. Täytteeksi kannattaa valita jauheliha, joka ei paistettaessa tihku liiaksi rasvaa ja pysyy sopivan murumaisena ruskistuessaan. Niinpä tämä nopea ja helppo nachovuoka sisältää Snellmanin Kunnon pekonin lisäksi Kunnon paistijauhelihaa. Lisäksi pakastamattomasta lihasta valmistettu Kunnon paistijauheliha paistuu pannulla kiehumisen sijaan. Tarjoile nachovuoka lämpimänä. Hyvää ruokahalua!

Ainekset

Nachovuoka

Ohje

Lämmitä öljypaistinpannussa. Paista jauheliha ja kuutioitu pekoni. Mausta paprikajauheella, maustekuminalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon maissi ja tacokastike. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti keskilämmöllä. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Lämmitä uuni 200 C asteeseen. Kaada nachot uunivuokaan ja tee keskelle pieni kolo jauhelihakastiketta varten. Kaada jauhelihastike vuokaan.

Sirottele juustoraastetta nachojen ja jauhelihakastikkeen päälle. Paista uunissa noin 10 min.

Anna nachovuoan jäähtyä hieman ennen kuin koristelet. Käytä koristamiseen hienoksi kuutioitua kurkkua,
paprikaa ja punasipulia. Tarjoile ja nauti!

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 220 g
Energia 1123 kJ / 269 kcal 2471 kJ / 591 kcal
Rasva 14.9 g 32.7 g
- josta tyydyttynyttä 5 g 11.1 g
Hiilihydraatit 15.7 g 34.6 g
- josta sokereita 1.1 g 2.5 g
Proteiini 17 g 36 g
Ravintokuitu 0.9 g 2 g
Suola 1 g 2.3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle