Nachovuoka

Nachovuoka kasvishöystöllä koristeltuna

Meksikolainen nachovuoka, tai tacovuoka, sopii hyvin juhlaan ja arkeen! Maukas kokonaisuus suorastaan sulaa suussa. Sopii myös erinomaisesti illanistujaisiin, etkä tarvitse tarjoiluun suuria määriä astioita, sillä tämä nachopaistos syödään käsin.

Täytteeksi kannattaa valita jauheliha, joka ei paistettaessa tihku liiaksi rasvaa ja pysyy sopivan murumaisena ruskistuessaan. Niinpä tämä nopea ja helppo nachovuoka sisältää Snellmanin Ylikypsän pekonin lisäksi Kunnon paistijauhelihaa. Lisäksi pakastamattomasta lihasta valmistettu Kunnon paistijauheliha paistuu pannulla kiehumisen sijaan.

Tarjoile nachovuoka lämpimänä. Hyvää ruokahalua!

4 30 min

Ainekset

  • 400 g Kunnon jauhelihaa
  • 0.5 rs Snellman ylikypsää pekonia
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 tl maustekuminaa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 dl maissia
  • 2 dl tacokastiketta, medium
  • 1 pussi maissilastuja
  • 100 g pizzajuustoa
  • ruokaöljyä
Kunnon maatiaispossun jauheliha

Nachovuoka — Ohje

  1. Lämmitä öljypaistinpannussa. Paista jauheliha ja kuutioitu pekoni. Mausta paprikajauheella, maustekuminalla ja pippurilla.
  2. Sekoita joukkoon maissi ja tacokastike. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti keskilämmöllä. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
  3. Lämmitä uuni 200 C asteeseen. Kaada nachot uunivuokaan ja tee keskelle pieni kolo jauhelihakastiketta varten. Kaada jauhelihastike vuokaan.
  4. Sirottele juustoraastetta nachojen ja jauhelihakastikkeen päälle. Paista uunissa noin 10 min.
  5. Anna nachovuoan jäähtyä hieman ennen kuin koristelet. Käytä koristamiseen hienoksi kuutioitua kurkkua, paprikaa ja punasipulia. Tarjoile ja nauti!

Vinkki!

Katso nachovuokaresepti videomuotoisena YouTube-kanavaltamme.

Kokeile uuninachojen valmistamista myös tällä nachopelti-reseptillämme.

02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit