Nachopelti

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Nachopelti

Nachopelti tunnetaan myös nimellä uuninachot tai nachopaistos ja se on helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea maistuvaa naposteltavaa. Käytännössä nachopelti tarkoittaa herkullisilla täytteillä kuorrutettuja maissilastuja. Koska nachopelti syödään käsin, kannattaa täytteeksi valita jauheliha, joka ei paistettaessa tihku liiaksi rasvaa ja pysyy sopivan murumaisena ruskistuessaan. Niinpä tämä nachopelti saakin täytteekseen Snellmanin Ylikypsän pekonin lisäksi Kunnon paistijauhelihaa. Lisäksi pakastamattomasta lihasta valmistettu Kunnon paistijauheliha paistuu pannulla kiehumisen sijaan.

Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

6

Ainekset

  • 400 g Kunnon paistijauheliha
  • 1 pkt Ylikypsä pekoni
  • salviaa (puoli ruukkua)
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl aromisuolaa
  • 0.5 dl ketsuppia
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 250 g nacholastuja
  • 150 g juustoraastetta (esim. mozzarella tai texmex-maustettua)
  • 0.5 tl paprikajauhetta
Ylikypsä pekoni

Tee näin

  1. Ruskista jauheliha ja silputut pekoni ja salvianlehdet muruksi öljytilkassa paistinpannussa.
  2. Levitä tortillachipsit tai nacholastut ja jauhelihamuru leivinpaperoidulle uunipellille.
  3. Ripottele juustoraaste päälle ja ripsauta paprikajauhetta juustoraasteelle.
  4. Paista täytetyt nachot uunissa 220 asteessa kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.
  5. Tarjoile nachopelti lämpimänä ja nauti!
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä