Nachopelti

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Nachopelti

Nachopelti tunnetaan myös nimellä uuninachot tai nachopaistos ja se on helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea maistuvaa naposteltavaa. Käytännössä nachopelti tarkoittaa herkullisilla täytteillä kuorrutettuja maissilastuja. Koska nachopelti syödään käsin, kannattaa täytteeksi valita jauheliha, joka ei paistettaessa tihku liiaksi rasvaa ja pysyy sopivan murumaisena ruskistuessaan. Niinpä tämä nachopelti saakin täytteekseen Snellmanin Ylikypsän pekonin lisäksi Kunnon paistijauhelihaa. Lisäksi pakastamattomasta lihasta valmistettu Kunnon paistijauheliha paistuu pannulla kiehumisen sijaan.

Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

6

Ainekset

  • 400 g Kunnon paistijauheliha
  • 1 pkt Ylikypsä pekoni
  • salviaa (puoli ruukkua)
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl aromisuolaa
  • 0.5 dl ketsuppia
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 250 g nacholastuja
  • 150 g juustoraastetta (esim. mozzarella tai texmex-maustettua)
  • 0.5 tl paprikajauhetta

Tee näin

  1. Ruskista jauheliha ja silputut pekoni ja salvianlehdet muruksi öljytilkassa paistinpannussa.
  2. Levitä tortillachipsit tai nacholastut ja jauhelihamuru leivinpaperoidulle uunipellille.
  3. Ripottele juustoraaste päälle ja ripsauta paprikajauhetta juustoraasteelle.
  4. Paista täytetyt nachot uunissa 220 asteessa kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.
  5. Tarjoile nachopelti lämpimänä ja nauti!
Leikkeleet-Perinteiset leikkeleet

”Perinteiset leikkeleet on olleet suomalaisten suosikkeja vuodesta toiseen ja siksi me halutaan tehdä ne niin hyvin kuin osataan. Natriumglutamaatti me jätettiin kokonaan pois jo vuosia sitten ja alettiin käyttämään enemmän suomalaista lihaa. Näitähän löytyy ilman savustusta ja sitten myös aidoilla leppälastuilla savustettuna.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä