Picadillo

Picadillo 1

Picadillo on kautta latinalaisen Amerikan tunnettu ja suosittu jauheliharuoka, josta on lukemattomia versioita. Tämä ohje on peruskastike, johon voi lisätä hedelmiä ja kasviksia, ja tietysti mausteita kukin mielensä mukaan. Rannikkoseuduilla tiettävästi suositaan hedelmäisempää picadilloa ja joukkoon laitetaan mm. päärynää, banaania ja/tai ananasta.

4

Ainekset

  • 400 g Sika-nauta jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 hapan omena
  • banaani
  • 2-3 ananasrengasta tai 100 g tuoretta ananasta
  • 1 prk säilyketomaatteja
  • 3 rkl säilöttyä, viipaloitua jalapeñoa
  • 1 dl rusinoita
  • 0.5 dl paprikatäytteisiä oliiveja
  • 0.25 tl kanelia
  • 0.25 tl neilikkaa
  • 1 rkl pizzamaustetta
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 0.5 dl ketsuppia

Picadillo — Ohje

  1. Ruskista liha paistokasarissa, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, sekoita hetki ja lisää sitten kaikki loput ainekset.
  2. Anna muhia miedolla lämmöllä ilman kantta noin 20 minuuttia välillä varovasti sekoitellen. Tarkista maku

Vinkki!

Tarjoa picadillo keitetyn riisin tai maissilastujen kanssa, tai vaikkapa uuniperunoiden täytteenä.

Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit