Siirry sisältöön
Picadillo

Picadillo

Kunnon sika-nauta jauheliha 23 % 400 g

40min (josta aktiivista 20min)

4

Helppo

Picadillo on kautta latinalaisen Amerikan tunnettu ja suosittu jauheliharuoka, josta on lukemattomia versioita. Tämä ohje on peruskastike, johon voi lisätä hedelmiä ja kasviksia, ja tietysti mausteita kukin mielensä mukaan. Rannikkoseuduilla tiettävästi suositaan hedelmäisempää picadilloa ja joukkoon laitetaan mm. päärynää, banaania ja/tai ananasta.

Ainekset

Picadillo
  • 1 kpl Snellman Kunnon sika-nauta jauheliha 23 % 400 g
  • 1 kpl sipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl hapanta omenaa
  • 1 kpl banaania
  • 100 g tuoretta ananasta
  • 1 kpl tölkki kuorittuja tomaatteja (n. 400 g)
  • 3 rkl säilöttyä, viipaloitua jalapeñoa
  • 1 dl rusinoita
  • 0.5 dl paprikatäytteisiä oliiveja
  • 0.25 tl kanelia
  • 0.25 tl neilikkaa
  • 1 rkl pizzamaustetta
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 0.5 dl ketsuppia

Ohje

Ruskista liha paistokasarissa, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, sekoita hetki ja lisää sitten kaikki loput ainekset.

Anna muhia miedolla lämmöllä ilman kantta noin 20 minuuttia välillä varovasti sekoitellen. Tarkista maku

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 330 g
Energia 564 kJ / 135 kcal 1861 kJ / 446 kcal
Rasva 7 g 23.2 g
- josta tyydyttynyttä 3 g 9.9 g
Hiilihydraatit 10.6 g 34.8 g
- josta sokereita 9.7 g 32.2 g
Proteiini 6 g 20 g
Ravintokuitu 2 g 6.6 g
Suola 0.6 g 2 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle