Lihapulla-nachopelti
20min (josta aktiivista 10min)
5
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Kunnon lihapullat 300 g
- 1 kpl punasipulia
- 185 g maissilastuja
- 1 kpl purkki tacokastiketta tai salsaa (350 g)
- 150 g juustoraastetta
- 1 kpl purkki ananaspaloja mehussa
- 1 kpl ruukku lehtipersiljaa
Ranskankermakastike
- 200 g ranskankermaa
- 0.5 kg ruukkua ruohosipulia
- 1 kpl maustekurkkua
Ohje
Puolita lihapullat. Kuori ja suikaloi punasipuli.
Levitä maissilastut uunipellille leivinpaperin päälle. Lisää taco- tai salsakastike, juustoraaste, ananaspalat ja lihapullat. Paista 225-asteisessa uunissa ylätasolla noin 7–10 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Valmista ranskankermakastike. Hienonna ruohosipuli ja maustekurkku. Sekoita ranskankerman kanssa.
Viimeistele lihapulla nachopelti punasipulilla ja lehtipersiljalla. Tarjoa ranskankermakastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 350 g | |
---|---|---|
Energia | 762 kJ / 183 kcal | 2666 kJ / 641 kcal |
Rasva | 13.1 g | 46 g |
- josta tyydyttynyttä | 5.7 g | 20.1 g |
Hiilihydraatit | 9.5 g | 33.2 g |
- josta sokereita | 2.3 g | 8.2 g |
Proteiini | 7 g | 23 g |
Ravintokuitu | 1.1 g | 3.8 g |
Suola | 0.7 g | 2.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.