Crunch wrap

Crunch wrap

Suussasulavan herkullista syötävää on luvassa tässä herkkusuiden suosikkireseptissä. Vahvat makuelämykset takaa tacomausteet ja Monterery Jack-juusto, kun lähtökohtana on laadukas, kotimainen jauheliha. Tästä herkusta riittää naposteltavaa monelle!

4 15 min

Ainekset

  • 5 kpl isoa soft tortillaa
  • 400 g Snellman kunnon naudan jauhelihaa 10 %
  • 2 tl öljyä
  • 1 pkt tacomaustesekoitusta (28 g)
  • 1 dl vettä
  • 2 dl nachoja (n. 40 g)
  • 2 dl juustokastiketta
  • 2 kpl pientä tomaattia (n. 150 g)
  • 0,5 kpl jääsalaattia
  • 100 g Monterey Jack- juustoa
  • 1 kpl lime (tarjoiluun)
  • korianteria

Crunch wrap — Ohje

  1. Ruskista jauheliha paistinpannulla tilkassa öljyä. Lisää joukkoon tacomausteseos ja vesi. Hauduta vielä hetki.
  2. Kuutioi tomaatit ja irrota jääsalaatista neljä lehteä. Levitä neljä tortillaa leikkuulaudalle.
  3. Jaa jauheliha jokaisen tortillan keskelle. Lisää halutessasi hieman korianteria. Asettele päälle nachot. Lisää juustokastike, tomaattikuutiot, salaatin lehti ja viimeiseksi juustoviipale.
  4. Leikkaa yksi tortillalettu neljään osaan ja laita yksi pala juuston päälle. Taittele reunat keskelle ja käännä crunch wrap saumapuoli alaspäin.
  5. Paista paistinpannulla öljyssä molemmin puolin 1–2 minuuttia keskilämmöllä.

Vinkki!

Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit