Crunch wrap
Det vattnas i munnen! Tacokryddan, Monterey Jack-osten och högklassiskt inhemskt malet kött är pusselbitarna i denna delikatess!
4
15 min
Ingredienser
-
- 5 st stora mjuka tortillaskal
- 400 g Snellman riktigt malet kött 10 %
- 2 tsk olja
- 1 paket tacokrydda (230 g)
- 1 dl vatten
- 2 dl nachos (ca. 40 g)
- 2 dl ostsås
- 2 st små tomater (ca. 150 g)
- 0,5 st isbergssallad
- 100 g Monterey Jack-ost
- 1 st lime (till servering)
- koriander
Crunch wrap — Gör så här
-
- Bryn malet kött i en skvätt olja. Tillsätt tacokrydda och vatten och låt sjuda en stund.
- Gör kuber av dina tomater och lösgör fyra stora salladsblad. Sprid ut fyra tortillaskal på ett skärbräde.
- Placera en hög med kött i mitten av varje tortilla, koriander tillsätter du om du så vill. Sprid nachos övers, toppa med ostsås, tomatkuber, ett salladsblad och sist en skiva ost.
- Skär en tortilla i fyra delar och placera ovanför osten. Vik ihop kanterna och vänd din wrap upp och ned med fogen nedåt.
- Stek paketet i stekpanna med lite olja i 1-2 minuter per sida, medeltemperatur.
Du myser
när vi inte fryser
Snellmans Riktigt malet kött är aldrig fruset, alltid färskt och 100-procent inhemskt kött från våra famijegårdar.
Det finns malet kött.
Och sen finns det Riktigt malet kött.