Crunch wrap

Crunch wrap

Det vattnas i munnen! Tacokryddan, Monterey Jack-osten och högklassiskt inhemskt malet kött är pusselbitarna i denna delikatess!

4 15 min

Ingredienser

  • 5 st stora mjuka tortillaskal
  • 400 g Snellman riktigt malet kött 10 %
  • 2 tsk olja
  • 1 paket tacokrydda (230 g)
  • 1 dl vatten
  • 2 dl nachos (ca. 40 g)
  • 2 dl ostsås
  • 2 st små tomater (ca. 150 g)
  • 0,5 st isbergssallad
  • 100 g Monterey Jack-ost
  • 1 st lime (till servering)
  • koriander

Crunch wrap — Gör så här

  1. Bryn malet kött i en skvätt olja. Tillsätt tacokrydda och vatten och låt sjuda en stund.
  2. Gör kuber av dina tomater och lösgör fyra stora salladsblad. Sprid ut fyra tortillaskal på ett skärbräde.
  3. Placera en hög med kött i mitten av varje tortilla, koriander tillsätter du om du så vill. Sprid nachos övers, toppa med ostsås, tomatkuber, ett salladsblad och sist en skiva ost.
  4. Skär en tortilla i fyra delar och placera ovanför osten. Vik ihop kanterna och vänd din wrap upp och ned med fogen nedåt.
  5. Stek paketet i stekpanna med lite olja i 1-2 minuter per sida, medeltemperatur.
Jauheliha banner 02

Du myser
när vi inte fryser

Snellmans Riktigt malet kött är aldrig fruset, alltid färskt och 100-procent inhemskt kött från våra famijegårdar.

Det finns malet kött.

Och sen finns det Riktigt malet kött.

Rate

Dela

Kommentarer