
Pulled pork -tortillat
4
30min työaika | 6t kokonaisaika
Keskitaso
Ainekset
Pulled pork -tortillat
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun kassler n 650 g
- 8 kpl vehnätortillaa
- 1.5 dl tulista tomaattisalsaa
- 200 g suikaloitua amerikansalaattia
- 10 g herneenversoja
Marinadi
- 1 dl ruokosokeria
- 1 rkl dijon sinappia
- 2 tl ripaus chilijauhetta
- 2 tl suolaa
- 2 tl mustapippuria
- 3 kpl valkosipulinkynttä
- 2.5 dl tummaa lageria
- 1 dl valkoviinietikkaa
- 0.5 dl siirappia
- 0.5 dl BBQ-kastiketta
Ohje
Sekoita aineksista marinadi ja laita liha marinadiin. Anna marinoitua jääkaapissa muovipussissa yön yli
Työnnä lihaan paistomittari ja asettele liha uunivuokaan. Kaada loppu marinadi lihan päälle
Paista 120 asteisessa uunissa kunnes paistomittari näyttää 93 astetta (noin 5 tuntia)
Ota liha uunista ja anna tekeytyä foliossa noin puoli tuntia
Revi liha kahdella haarukalla tai käsin. Lusikoi joukkoon reilusti maukasta pulled pork -kastiketta
Kun pulled pork on valmis, kuumenna tortillat mikrossa tai nopeasti paistinpannulla
Täytä tortilla suikaloidulla amerikansalaatilla, pulled porkilla ja tomaattisalsalla
Koristele silputulla korianterilla tai herneenversoilla.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 400 g | |
---|---|---|
Energia | 986 kJ / 235 kcal | 3942 kJ / 939 kcal |
Rasva | 9.4 g | 37.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.7 g | 10.7 g |
Hiilihydraatit | 26.8 g | 107.3 g |
- josta sokereita | 12.3 g | 49.1 g |
Proteiini | 10 g | 40 g |
Ravintokuitu | 1.1 g | 4.4 g |
Suola | 1.3 g | 5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.