Tortillalasagne

Tortillalasagne

Tortillalasagne on simppeli lasagne, jossa pasta on korvattu tortillaletuilla. Kastike puolestaan saa makunsa tacomausteista italialaisten yrttien sijaan. Tortillalasagne muuttuu helposti omien mieltymysten mukaiseksi. Kokeile esimerkiksi lisätä kastikkeeseen maissia tai pinaattia. Tulisemman version saat lisäämällä kuivattua chiliä tai pilkottuja jalapenoja. Tortillalasagneen sopii erinomaisesti Snellmanin Kunnon naudan jauheliha, joka valmistetaan kotimaisilla perhetiloilla gm-vapaasti tuotetusta naudanlihasta. Kaikki jauhelihamme valmistetaan lisäksi tuoreesta, pakastamattomasta lihasta.

4 45 min

Ainekset

  • 1 pkt Kunnon naudan jauheliha 10 % 400 g
  • 6 tortillalettua
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 sipuli
  • 1 punainen paprika
  • 1 prk tomaattisalsaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl karkeaa mustapippurirouhetta
  • 250 g juustoraastetta
  • tomaattiviipaleita

Tortillalasagne — Ohje

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Kuori sipuli ja silppua hienoksi. Huuhtele ja hienonna paprika. Kuumenna rypsiöljy paistinpannussa ja kuullota sipulia ja paprikaa noin minuutti. Lisää jauheliha ja ruskista kauttaaltaan. Mausta juustokuminalla, suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon tomaattisalsa, sekoita hyvin ja tarkista maku. Mikäli haluat tulisemman lasagnen, lisää kastikkeeseen chiliä tai jalapenoja.
  3. Voitele lasagnevuoka ja leikkaa tortillaletuista suikaleita. Aloita täyttämään vuokaa asettamalla pohjalle kerros tortillasuikaleita. Laita seuraavaksi kerros jauhelihakastiketta ja juustoraastetta. Toista kunnes vuoka on täynnä ja aseta vielä päällimäiseksi kerros suikaloituja tortillalettuja, juustoraastetta ja tomaattiviipaleita.
  4. Paista tortillalasagnea 200 asteessa noin 20 minuuttia ja tarjoile vihersalaatin kera.
02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit