
Nakkijalapenot
Kunnon kuoreton nakki 280 g25min (josta aktiivista 10min)
5
Helppo
Nakkijalopenot ovat tulisen ruoan ystävälle sopiva nakkiruoka, joka on valmista alle puolessa tunnissa. Ohjeessa käytettävän tuorejuuston makua vaihtelemalla nakkijalopenot on helppo räätälöidä monen mieltymyksen mukaan. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!
Ainekset
Nakkijalapenot
- 5 kpl vihreää tai punaista jalapenoa
- 200 g maustettua tuorejuustoa
- 1 kpl Snellman Kunnon kuoreton nakki 280 g
- 1 dl juustoraastetta
Ohje
-
Halkaise jalapenot ja irrota siemenet
-
Sipaise reilusti tuorejuustoa jalapenon puolikkaisiin, aseta nakit päälle ja siirrä uunivuokaan. Ripottele juustoraastetta pinnalle
-
Kypsennä uunissa 220 asteessa 12–15 minuuttia.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 120 g | |
---|---|---|
Energia | 995 kJ / 240 kcal | 1194 kJ / 288 kcal |
Rasva | 21 g | 25.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 10.5 g | 12.5 g |
Hiilihydraatit | 2.5 g | 3 g |
- josta sokereita | 2 g | 2.4 g |
Proteiini | 10 g | 12 g |
Ravintokuitu | 0.7 g | 0.8 g |
Suola | 1.3 g | 1.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Nakkijalopenot ovat tulisen ruoan ystävälle sopiva nakkiruoka, joka on valmista alle puolessa tunnissa. Ohjeessa käytettävän tuorejuuston makua vaihtelemalla nakkijalopenot on helppo räätälöidä monen mieltymyksen mukaan. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!