Nakkijalapenot

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Nakkijalapenot 1

Nakkijalopenot ovat tulisen ruoan ystävälle sopiva nakkiruoka, joka on valmista alle puolessa tunnissa. Ohjeessa käytettävän tuorejuuston makua vaihtelemalla nakkijalopenot on helppo räätälöidä monen mieltymyksen mukaan. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

5

Ainekset

  • 5 isoa vihreää tai punaista jalapenoa
  • 200 g tuorejuustoa maun mukaan
  • 1 pkt Snellman Kunnon kuorettomia nakkeja
  • 1 dl juustoraastetta

Tee näin

  1. Halkaise jalapenot ja irrota siemenet
  2. Sipaise reilusti tuorejuustoa jalapenon puolikkaisiin, aseta nakit päälle ja siirrä uunivuokaan. Ripottele juustoraastetta pinnalle
  3. Kypsennä uunissa 220 asteessa 12–15 minuuttia.

Vinkki!

Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä