Knackkorvsjalapenos

Knackkorvsjalapenos

Knackkorv med en twist, klart på under en halvtimme. Genom att variera på färskostens smakalternativ fixar du till dina knackkorvsjalapenos på nytt sätt nästan varje gång. Pröva dig fram!

Nakkijalopenot ovat tulisen ruoan ystävälle sopiva nakkiruoka, joka on valmista alle puolessa tunnissa. Ohjeessa käytettävän tuorejuuston makua vaihtelemalla nakkijalopenot on helppo räätälöidä monen mieltymyksen mukaan. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

5

Ingredienser

  • 5 stora gröna eller röda jalapenos
  • 200 g färskost med valfri smak
  • 1 pkt Snellman Riktig skinnfri knackkorv
  • 1 dl riven ost

Knackkorvsjalapenos — Gör så här

  1. Dela jalapenosarna på halva och ta bort fröna
  2. Fyll halvorna med färskost och lägg på knackkorvarna. Flytta jalapenohalvorna till en ugnsform och strö riven ost över dem
  3. Tillred i ugn på 220 grader i 12-15 minuter.
  4. VIDEO AV HUR MAN LAGAR Knackkorvsjalapenos:
  5. Se på YouTube hur man lagar knackkorvsjalapenos.
Riktiga knackorvar

“Hemligheten bakom våra Riktiga knackkorvar är att de innehåller mera kött och mindre tillsatsämnen. Och naturligtvis också det att vi aldrig använder maskinurbenat kött, svål – alltså grisskinn, tillsatt fosfat eller natriumglutamat. En god knackkorv känner man igen när man smakar på den och precis så är det också med Riktig knackkorv.

Tore, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer