Paista possua pannulla tilkassa öljyssä 2–3 minuutin ajan. Lisää pannulle soija, fariinisokeri ja chililastut. Jatka kypsennystä vielä hetki, kunnes kastike on tahmaista. Siirrä possu lautaselle odottamaan.
Leikkaa kirsikkatomaatit viipaleiksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna myös basilika.
Aseta tortilla työtasolle ja leikkaa tortillaan keskelle reunalta ulottuva viilto. Levitä viillosta myötäpäivään ensimmäiseen neljännekseen ranskankermaa.
Toiselle neljännekselle paistettu possu. Kolmannelle neljännekselle viipaloidut kirsikkatomaatit, hienonnettu punasipuli ja basilika.
Lisää viimeiselle neljännekselle juustoraastetta.
Taittele tortilla viillosta myötäpäivään sektoreittain aina seuraavan täytteen päälle. Tee loput tortillat samaan tapaan. Paista paistinpannulla kauniin värisiksi molemmin puolin keskilämmöllä tilkassa öljyä.