
Tortillataskut karamellipossulla
15min
4
Helppo
Ainekset
Karamellipossu
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun nopeat fileesuikaleet 300 g
- 2 tl öljyä paistamiseen
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl fariinisokeria
- 0.5 tl kuivattuja chililastuja
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 0.5 kpl punasipulia
- 1 dl basilikaa
- 4 rkl ranskankermaa
- 100 g mozzarellaraastetta
- 4 kpl Soft tortillaa
Ohje
-
Paista possua pannulla tilkassa öljyssä 2–3 minuutin ajan. Lisää pannulle soija, fariinisokeri ja chililastut. Jatka kypsennystä vielä hetki, kunnes kastike on tahmaista. Siirrä possu lautaselle odottamaan.
-
Leikkaa kirsikkatomaatit viipaleiksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna myös basilika.
-
Aseta tortilla työtasolle ja leikkaa tortillaan keskelle reunalta ulottuva viilto. Levitä viillosta myötäpäivään ensimmäiseen neljännekseen ranskankermaa.
-
Toiselle neljännekselle paistettu possu. Kolmannelle neljännekselle viipaloidut kirsikkatomaatit, hienonnettu punasipuli ja basilika.
-
Lisää viimeiselle neljännekselle juustoraastetta.
-
Taittele tortilla viillosta myötäpäivään sektoreittain aina seuraavan täytteen päälle. Tee loput tortillat samaan tapaan. Paista paistinpannulla kauniin värisiksi molemmin puolin keskilämmöllä tilkassa öljyä.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 699 kJ / 167 kcal | 1397 kJ / 333 kcal |
Rasva | 7.2 g | 14.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.6 g | 7.2 g |
Hiilihydraatit | 12.9 g | 25.8 g |
- josta sokereita | 3.6 g | 7.1 g |
Proteiini | 12 g | 24 g |
Ravintokuitu | 0.9 g | 1.8 g |
Suola | 1.5 g | 2.9 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.