Tortillataskut karamellipossulla

Tortillataskut karamellipossulla

Snellmanin maatiaispossun nopeat fileesuikaleet soveltuvat mahtavasti täytteeksi kaikenlaiseen suussasulavan hyvään kotikokkailuun. Tässä reseptissä karamellisoitu possu muodostaa herkullisen kokonaisuuden joka taiteillaan kassan ennen nauttimista!

4 15 min

Ainekset

  • 4 kpl isoa tortillaa
  • 1 pkt Maatiaispossun nopeat fileesuikaleet 300g
  • 2 tl öljyä paistamiseen
  • 2 rkl soijaa
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 0,5 tl chililastuja
  • 8 kpl kirsikkatomaattia (n. 100g)
  • 0,5 kpl punasipulia (n. 60 g)
  • 1 dl basilikan lehtiä
  • 4 rkl ranskankermaa
  • 100 g mozzarellaraastetta
  • 4 tl öljyä paistamiseen

Tortillataskut karamellipossulla — Ohje

  1. Paista possua pannulla tilkassa öljyssä 2–3 minuutin ajan. Lisää pannulle soija, fariinisokeri ja chililastut. Jatka kypsennystä vielä hetki, kunnes kastike on tahmaista. Siirrä possu lautaselle odottamaan.
  2. Leikkaa kirsikkatomaatit viipaleiksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna myös basilika.
  3. Aseta tortilla työtasolle ja leikkaa tortillaan keskelle reunalta ulottuva viilto. Levitä viillosta myötäpäivään ensimmäiseen neljännekseen ranskankermaa.
  4. Toiselle neljännekselle paistettu possu. Kolmannelle neljännekselle viipaloidut kirsikkatomaatit, hienonnettu punasipuli ja basilika.
  5. Lisää viimeiselle neljännekselle juustoraastetta.
  6. Taittele tortilla viillosta myötäpäivään sektoreittain aina seuraavan täytteen päälle. Tee loput tortillat samaan tapaan. Paista paistinpannulla kauniin värisiksi molemmin puolin keskilämmöllä tilkassa öljyä.

Vinkki!

Suikaleet ja kuutiot

“Meillä suikaleet ja kuutiot tehdään aina pakastamattomasta suomalaisesta lihasta eikä niihin lisätä vettä tai käytetä ruiskusuolausta. Ja kyllähän ne ruskistuu kauniisti ja pysyy irtonaisina pannulla.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit