Hodarit italialaisittain

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Hodarit italialaisittain 1

Ku ite tekee -blogin Minnan käsissä perinteiset hodarit muuntuivat italialaishenkisiksi broilerinakkihodareiksi, joihin tuoreiden yrttien lisäksi makua tuo valkosipuli.

4

Ainekset

Italialainen nakkikastike
  • 560 g Kunnon kuoreton broilerinakki
  • 1 prk tomaatimurskaa
  • 2 rkl Arrabbiata pestoa
  • 1/2 dl punaviiniä
  • 1 rkl hienonnettua basilikaa
Valkosipulivoi
  • 100 g voita
  • hienonnettua basilikaa
  • hienonnettua persiljaa
  • 2 valkosipulin kynttä (hienonnettuna)
Nakkisämpylät
  • 4 sämpylää tai patonki leikattuna neljään osaan
  • 175 g mozzarella-juustoa
  • 2 dl juustoraastetta
  • parmesaania
  • punasipulia
  • persiljaa ja basilikaa

Tee näin

  1. Sekoita huoneen lämpöinen voi yrtteihin ja valkosipuliin ja anna maustua.
  2. Sekoita keskenään tomaattikastike, viini ja arrabiata pesto. Anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia.
  3. Pilko nakit ja ruskista niitä paistinpannulla hetki. Lisää nakit kastikkeen joukkoon. Siirrä kuumalta hellata ja lisää joukkoon basilika.
  4. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
  5. Levitä sämpylöille runsas kerros valkosipuli voita. Voitele myös sämpylöiden ulkopinta. Paahda sämpylöitä uunissa kunnes niiden pinta saa väriä ja voi on sulanut.
  6. Ota sämpylät uunista ja vuoraa ne mozzarella viipaleilla. Lisää runsaasti italiaista nakkikastiketta.
  7. Lisää vielä juustoraastetta ja parmesaania ja paahda uunissa kunnes juusto sulaa. Koristele hienonnetulla punasipulilla ja tuoreilla yrteillä.
Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä