
Hodarit Italialaisittain
4
45min työaika | 45min kokonaisaika
Helppo
Ku ite tekee -blogin Minnan käsissä perinteiset hodarit muuntuivat italialaishenkisiksi broilerinakkihodareiksi, joihin tuoreiden yrttien lisäksi makua tuo valkosipuli.
4
45min työaika | 45min kokonaisaika
Helppo
Sekoita huoneen lämpöinen voi yrtteihin ja valkosipuliin ja anna maustua.
Sekoita keskenään tomaattikastike, viini ja arrabiata pesto. Anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia.
Pilko nakit ja ruskista niitä paistinpannulla hetki. Lisää nakit kastikkeen joukkoon. Siirrä kuumalta hellata ja lisää joukkoon basilika.
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Levitä sämpylöille runsas kerros valkosipulivoita. Voitele myös sämpylöiden ulkopinta. Paahda sämpylöitä uunissa kunnes niiden pinta saa väriä ja voi on sulanut.
Ota sämpylät uunista ja vuoraa ne mozzarella viipaleilla. Lisää runsaasti italiaista nakkikastiketta.
Lisää vielä juustoraastetta ja parmesaania ja paahda uunissa kunnes juusto sulaa. Koristele hienonnetulla punasipulilla ja tuoreilla yrteillä.
/ 100g | / Annos 340 g | |
---|---|---|
Energia | 891 kJ / 214 kcal | 3029 kJ / 728 kcal |
Rasva | 15 g | 51 g |
- josta tyydyttynyttä | 7.8 g | 26.4 g |
Hiilihydraatit | 9.2 g | 31.2 g |
- josta sokereita | 1.6 g | 5.5 g |
Proteiini | 10 g | 34 g |
Ravintokuitu | 1.4 g | 4.7 g |
Suola | 0.9 g | 3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Tallenna
Ostoslistalle