Siirry sisältöön
Meksikolainen hodari

Meksikolainen hodari

Kunnon kuoreton nakki 280 g

1

10min kokonaisaika

Helppo

Hodari on klassinen nakkiruoka, jonka valmistus on todella helppoa ja tuunaus vielä helpompaa! Esimerkiksi tässä ohjeessa perinteinen hodari saa meksikolaista sävyä salsasta ja maissilastuista. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

Meksikolainen hodari

Ohje

Kuumenna nakit kuumassa vedessä, höyryssä tai grillaa ne

Lämmitä sämpylät mikrossa ja grillissä

Kokoa hot dogit laittamalla sämpylän väliin nakit ja tomaattisalsa. Murentele päälle maissilastuja. Viimeistele silputulla korianterilla.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 120 g
Energia 1246 kJ / 298 kcal 1495 kJ / 357 kcal
Rasva 15.5 g 18.6 g
- josta tyydyttynyttä 4.9 g 5.9 g
Hiilihydraatit 28.7 g 34.5 g
- josta sokereita 3.9 g 4.7 g
Proteiini 11 g 13 g
Ravintokuitu 1.4 g 1.7 g
Suola 1.7 g 2 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle