Siirry sisältöön
Sienipasta possulla

Sienipasta possulla

Maatiaispossun valkosipuli-persilja fileepihvi 2 kpl 230 g

30min

4

Keskitaso

Sienikausi on kuumimmillaan ja Snellmanin syysuutuudet pian kaupoissa! Yhdistimme nämä kaksi ihanaa asiaa herkullisen pastan muotoon. Sieniä voit valita makusi mukaan – esimerkiksi kantarellit, suppilovahverot ja herkkutatit sopivat mainiosti. Kermainen kastike, hauskan muotoinen pasta ja sienet saavat lisämakua ja ruokaisuutta maatiaispossun lisäaineettomista fileepihveistä, joissa maistuu valkosipuli ja persilja. Käytäthän vain varmasti tunnistamiasi seiniä.

Ainekset

Ohje

Viipaloi sienet sekä kuori ja hienonna sipulit. Lisää sienet kuivalle pannulle, lisää lämpöä ja haihduta suurin osa sienien kosteudesta pois. Lisää pannulle öljyä ja ruskista sienet. Lisää pannulle hienonnetut sipulit ja kypsennä.

Lisää 2 dl lihalientä pannulle. Keitä lientä kasaan 3–5 minuuttia. Lisää joukkoon kerma ja raastettu parmesaani. Kypsennä vielä 3–5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna persilja ja lisää kastikkeen joukkoon.

Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti suolalla maustetussa vedessä. Valuta kypsä pasta.

Lisää erilliselle pannulle öljyä ja paista pihvit kypsiksi. Leikkaa pihvit suupalan kokoisiksi paloiksi ja sekoita kastikkeen joukkoon. Lisää pannulle 1 dl lihalientä ja raaputa makuaineet pannun pohjalta liemen joukkoon. Lisää liemi kastikkeen sekaan.

Yhdistä kastike ja pasta. Viimeistele halutessasi persiljalla ja parmesaanilastuilla.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 400 g
Energia 650 kJ / 156 kcal 2598 kJ / 622 kcal
Rasva 9 g 36 g
- josta tyydyttynyttä 2.5 g 10.2 g
Hiilihydraatit 11.6 g 46.3 g
- josta sokereita 2.5 g 9.9 g
Proteiini 6 g 25 g
Ravintokuitu 0.9 g 3.5 g
Suola 0.8 g 3.3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

kokkaa resepti vaiheittain

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle