Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Pasta bolognese on yksi perinteisimpiä pastaruokia. Italian Bolognasta lähtöisin olevasta ruokalajista onkin olemassa lukuisia muunnelmia. Herra Snellmanin reseptillä tehty bolognesekastike sisältää sopivasti valkosipulia ja runsaasti maukasta Kunnon paistijauhelihaa, joka valmistetaan suomalaisesta, gm-vapaasta naudan sisä-, ulko-, kulma- ja paahtopaistista. Lisäksi Kunnon jauhelihassa on huomionarvoista se, että se tehdään aina tuoreesta, pakastamattomasta lihasta. Tämä pasta bolognese tarjoillaan nauhamaisen tagliatelle-pastan ja parmesanraasteen kera.

4 45 min

Ainekset

  • 400 g Kunnon paistijauhelihaa
  • 50 g selleriä
  • 100 g porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 1 kynsi valkosipulia
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 300 g vettä
  • 30 g vehnäjauhoja
  • 1 rkl soijaa
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 ripaus oreganoa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 1 ripaus suolaa
  • öljyä paistamiseen

Pasta Bolognese — Ohje

  1. Suikaloi vihannekset ja puserra valkosipulin kynsi.
  2. Ruskista jauheliha ja kasvikset. Lisää vehnäjauhot ja sekoita.
  3. Lisää joukkoon tomaattisose ja vesi. Lisää lihaliemikuutio ja soija.
  4. Mausta kastike oreganolla, suolalla ja pippurilla.
  5. Tarjoile valmis bolognesekastike tagliatellen, parmesaanin ja hyvän salaatin kera.

Vinkki!

Tiesitkö, että bolognesekastikkeen voi tehdä myös kasslerista uunissa hauduttamalla? Tutustu Jamie Oliverilta innoituksensa saaneeseen bolognesereseptiin!

Katso myös mausteinen chorizo-bolognesekastikkeen resepti.

Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit