Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Pasta bolognese on yksi perinteisimpiä pastaruokia. Italian Bolognasta lähtöisin olevasta ruokalajista onkin olemassa lukuisia muunnelmia. Pasta bolognese Herra Snellmanin tapaan sisältää sopivasti valkosipulia ja runsaasti maukasta Kunnon paistijauhelihaa, joka valmistetaan suomalaisesta, gm-vapaasta naudan sisä-, ulko-, kulma- ja paahtopaistista. Lisäksi Kunnon jauhelihalle on tyypillistä se, että se tehdään aina tuoreesta, pakastamattomasta lihasta. Tämä nauhamaiseen tagliatelle-pastaan tehty pasta bolognese maistuu parmesanraasteen kera.

4 45 min

Ainekset

  • 400 g Kunnon paistijauhelihaa
  • 50 g selleriä
  • 100 g porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 1 kynsi valkosipulia
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 300 g vettä
  • 30 g vehnäjauhoja
  • 1 rkl soijaa
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 ripaus oreganoa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ds öljyä paistamiseen

Pasta Bolognese — Ohje

  1. Suikaloi vihannekset ja puserra valkosipulin kynsi
  2. Ruskista jauheliha ja kasvikset. Lisää vehnäjauhot ja sekoita
  3. Lisää joukkoon tomaattisose ja vesi. Lisää lihaliemikuutio ja soija. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla
  4. Tarjoile tagliatellen, parmesaanin ja hyvän salaatin kera.
Snellman_jauheliha_landingpage_banner

“Yhdistimme hyvän tuotteen ja hyvän pakkauksen. Kunnon jauhelihan uusi pakkaus on Suomen ekologisin jauhelihapakkaus ja samalla tuotekin parani käyttöominaisuuksiltaan.”

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä