Chorizo-Bolognesekastike

Chorizo-Bolognesekastike

Tämä resepti oli mukana All Natural -reseptikilpailussa, jossa haastoimme 9 ruokabloggaajaa kehittämään oman, täysin lisäaineettoman reseptin valitsemastaan All Natural -tuotteesta. Tämän muunnoksen perinteisestä bolognesekastikkeesta kehitti Liemessä.

4

Ainekset

  • 2 pkt Snellman All Natural Chorizo
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 oksaa rosmariinia
  • 0.5 tl kuivattua chiliä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • merisuolaa ja pippuria
  • 125 ml biodynaamista punaviiniä (tai alkuviiniä)
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 400 g tagliatelle pastaa
  • 250 g buffalomozzarellaa

Chorizo-Bolognesekastike — Ohje

  1. Tee chorizoihin viilto ja poista kuori. Muussaa chorizot haarukalla. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista rosmariinia öljyssä 3-5 minuuttia. Ota rosmariinit sivuun talouspaperille kuivumaan.
  2. Lisää pannulle rosmariinilla maustettuun öljyyn hienonnettu chili ja valkosipuli. Anna kuullottua. Lisää chorizo ja paista kuumalla pannulla noin 5 minuuttia. Lisää viini, anna hieman kiehahtaa ja lisää tomaattimurska sekä sokeri. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna porista noin 10 minuuttia.
  3. Tarjoile chorizo-bolognesekastike keitetyn pastan, mozzarellan ja öljyssä paistetun rosmariinin kera.

Vinkki!

Chorizoa löytyy myös mausteisesta shakshuka-reseptistä.

makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit