Chorizo-Bolognesekastike

Chorizo-Bolognesekastike

Tämä resepti oli mukana All Natural -reseptikilpailussa, jossa haastoimme 9 ruokabloggaajaa kehittämään oman, täysin lisäaineettoman reseptin valitsemastaan All Natural -tuotteesta. Tämän reseptin teki Liemessä.

4

Ainekset

  • 2 pkt Snellman All Natural Chorizo
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 oksaa rosmariinia
  • 0.5 tl kuivattua chiliä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • merisuolaa ja pippuria
  • 125 ml biodynaamista punaviiniä (tai alkuviiniä)
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 400 g tagliatelle pastaa
  • 250 g buffalomozzarellaa

Chorizo-Bolognesekastike — Ohje

  1. Tee chorizoihin viilto ja poista kuori. Muussaa chorizot haarukalla. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista rosmariinia öljyssä 3-5 minuuttia. Ota rosmariinit sivuun talouspaperille kuivumaan.
  2. Lisää pannulle rosmariinilla maustettuun öljyyn hienonnettu chili ja valkosipuli. Anna kuullottua. Lisää chorizo ja paista kuumalla pannulla noin 5 minuuttia. Lisää viini, anna hieman kiehahtaa ja lisää tomaattimurska sekä sokeri. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna porista noin 10 minuuttia.
  3. Tarjoile chorizo-bolognesekastike keitetyn pastan, mozzarellan ja öljyssä paistetun rosmariinin kera.
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit