Siirry sisältöön

Ribsit grillissä ja pekoni-parsakaalisalaatti

Maatiaispossun grillimaustettu spare ribs n1,0kg

4

1t työaika | 1t kokonaisaika

Keskitaso

Heinäkuussa koko Suomi lomailee ja grillikausi jatkuu kuumempana kuin koskaan. Kesäkeittiöstä kantautuu herkullisia tuoksuja, kun hiilien hehkussa kypsyvät Maatiaispossun valkosipulilla, sipulilla, paprikalla, palsternakalla ja mustapippurilla valmiiksi maustetut spare ribsit. Pitkään ja hartaasti grillatut ribsit nautitaan rapean pekoni-parsakaalisalaatin kera. Tämän reseptin on tuottanut Satokausi.fi sivusto.

Ainekset

Ohje

Ravintosisältö

Grilliruoka Kesä Salaatit Vappu

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle