Siirry sisältöön
Lämmin grillisalaatti Chorizolla ja viinirypäleillä

Lämmin grillisalaatti Chorizolla ja viinirypäleillä

All Natural Chorizo grillimakkara 230 g

4

20min kokonaisaika

Helppo

Tämän kesäisen grillisalaatin kruunaa tulinen All Natural Chorizo, joka on monen välimeren makuumaailmoihin taipuvaisen suomalaisen kestosuosikki. Herra Snellmanin taattua laatua, luonnollisesti ilman ainuttakaan lisäainetta. Tämän reseptin Snellmanille kehitti kokki ja ruokabloggaaja Mika Rampa Perinneruokaa prkl -blogista.

Ainekset

Lämmin grillisalaatti chorizolla ja viinirypäleillä
Kastike
  • 0.5 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 2 rkl balsamiviinietiikkaa

Ohje

Lämmin grilllisalaatti Chorizolla ja viinirypäleillä

Huuhdo ja halkaise sydänsalaatit. Huuhdo myös viinirypäleet ja jaa ne hieman pienempiin terttuihin.

Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

Grillaa makkarat, viinirypäleet ja salaatti. Nosta ison tarjoiluastian pohjalle grillatut salaatit ja viinirypäleet.

Leikkaa makkarat muutamaan osaan ja nosta salaatin päälle. Lisää lopuksi lehtipersiljaa ja hienonnettuja hasselpähkinöitä.

Viimeistele grillisalaatti valuttamalla päälle sopivasti kastiketta.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 250 g
Energia 722 kJ / 174 kcal 1805 kJ / 436 kcal
Rasva 13.6 g 34 g
- josta tyydyttynyttä 2.9 g 7.4 g
Hiilihydraatit 6.4 g 16 g
- josta sokereita 5.9 g 14.6 g
Proteiini 5 g 12 g
Ravintokuitu 1.9 g 4.7 g
Suola 0.8 g 1.9 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle