Lämmin grillisalaatti chorizolla ja viinirypäleillä

Lämmin grillisalaatti chorizolla ja viinirypäleillä

Tämän kesäisen grillisalaatin kruunaa tulinen All Natural Chorizo, joka on monen välimeren makuumaailmoihin taipuvaisen suomalaisen kestosuosikki. Herra Snellmanin taattua laatua, luonnollisesti ilman ainuttakaan lisäainetta.

Tämän reseptin Snellmanille kehitti kokki ja ruokabloggaaja Mika Rampa Perinneruokaa prkl -blogista.

4 20 min

Ainekset

  • 230 g Snellman All Natural Chorizo -makkaraa
  • 4 kpl sydänsalaattia (400 g)
  • 250 g viinirypäleitä
  • 1 rku lehtipersiljaa
  • 1 dl hasselpähkinöitä
Kastike
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 rkl balsamicoa
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippuria

Lämmin grillisalaatti chorizolla ja viinirypäleillä — Ohje

  1. Huuhdo ja halkaise sydänsalaatit. Huuhdo myös viinirypäleet ja jaa ne hieman pienempiin terttuihin.
  2. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
  3. Grillaa makkarat, viinirypäleet ja salaatti. Nosta ison tarjoiluastian pohjalle grillatut salaatit ja viinirypäleet.
  4. Leikkaa makkarat muutamaan osaan ja nosta salaatin päälle. Lisää lopuksi lehtipersiljaa ja hienonnettuja hasselpähkinöitä.
  5. Viimeistele grillisalaatti valuttamalla päälle sopivasti kastiketta.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit