Varm grillsallad med vindruvor och Chorizo

Lämmin grillisalaatti chorizolla ja viinirypäleillä

Svårslagen sommarsallad som är både matig och fräsch! Tankarna går till medelhavets smaker med vår Chorizo, en korv vi gör helt utan tillsatser med fokus på genuint god smak.

Receptet har utvecklats för Snellman.fi av kocken och matbloggaren Mika Rampa från Perinneruokaa prkl -bloggen.

4 20 min

Ingredienser

  • 230 g Snellman All natural Chorizo korv
  • 4 st hjärtsallad (400 g)
  • 250 g vindruvor
  • 1 kruka bladpersilja
  • 1 dl haseelnötter
Sås
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 msk honung
  • 2 msk balsamico
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar

Varm grillsallad med vindruvor och Chorizo — Gör så här

  1. Skölj och halvera salladen. Skölj också druvorna och dela in i mindre klasar.
  2. Gör såsen redo genom att blanda ihop alla ingredienser.
  3. Grilla korven, druvorna och salladen. Ställ sallad och druvor i botten av en stor skål när du är klar.
  4. Skär korven i mindre bitar och ställ ovan salladen, toppa med bladpersilja och hackade hasselnötter.
  5. Häll slutligen sås över härligheten!
makkarat-all-natural-770×428

Våra All Natural-produkter är helt tillsatsfria. Det kanske låter enkelt, men det innebar många års arbete för att få produkterna så bra som vi ville ha dem. Lösningen var i slutändan att tillsätta ännu mera kött och testa olika kryddblandningar. Nu kan man enkelt konstatera att det minsann lönade sig.

Rate

Dela

Kommentarer