Ota suikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistamista.
Kuori inkivääri ja hienonna se. Viipaloi myös chili. Siirrä ainekset kulhoon. Mittaa päälle hunaja, sokeri, soijakastike ja sitruunaruohotahna.
Paista suikaleet paistinpannulla öljyssä kypsiksi. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut mausteet ja anna hautua noin 5 minuuttia.
Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista varsiparsakaalit paistinpannulla öljyssä.
Kokoa annos kulhoon laittamalla pohjalle riisiä, sitten paistetut varsiparsakaalit ja lopuksi paistettua possua. Viimeistele annos seesaminsiemenillä.
Vinkkejä
Karamellipossu valmistuu maukkaasti hitaasti hauduttaen myös kasslerista. Katso mm. kookosvedestä ja fariinisokerista makunsa saava helppo resepti täältä.