Perinteinen makkarakastike

Makkarakastike persiljalla koristeltuna

Perinteinen makkarakastike on entistä maukkaampaa, kun se tehdään lenkkimakkarasta, jossa on oikeasti runsaasti lihaa. Herra Snellmanin Kunnon lenkkimakkarassa on myös vähemmän lisäaineita. Lihaisa makkarakastike on niin herkullista, että se vie kielen mennessään.
Tässä Herra Snellmanin makkarakastikeohje helppoon arkiruokaan. Kokkaa ja nauti!

4

Ainekset

  • 0.5 pkt Kunnon kuoreton lenkki
  • 1 sipuli
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 2 dl vettä
  • 1 lihaliemikuutio

Perinteinen makkarakastike — Ohje

  1. Pilko sipuli ja kuutioi makkara. Kuullota sipuli pannulla ja lisää makkarat, ruskista hetken.
  2. Lisää jauhot makkaroiden joukkoon, anna jauhojen ruskistua.
  3. Lisää vesi, tomaattipyree ja lihaliemikuutio. Anna kiehahtaa hetken välillä sekoittaen.
  4. Tarjoile makkarakastike perunamuusin ja porkkaraasteen kera.

Vinkki!

Katso myös Herra Snellmanin makkarakeitto-ohje.

Arvioi

Jaa

Kommentit