Pekoni mikrossa

Pekoni mikrossa

Pannulla tai uunissa paistamisen lisäksi on mahdollista myös kypsentää pekoni mikrossa. Pekonin valmistus mikrossa on yllättävän siistiä, mutta lopputulos ei ole aina yhtä mehevä kuin perinteisin menetelmin valmistettaessa. Mikäli tarkoituksenasi on valmistaa pekoni mikrossa, muista että mikron teho sekä pekonin määrä vaikuttavat lopulliseen valmistusaikaan ja parhaan lopputuloksen saaminen vaatii yleensä muutaman kokeilun. Mikrossa pekonia ei tulisi myöskään asettaa lautaselle kuin yksi kerros kerrallaan.

2

Ainekset

  • 1 pkt pekonia

Pekoni mikrossa — Ohje

  1. Asettele pekoniviipaleet lautaselle kahden talouspaperiarkin väliin.
  2. Kypsennä pekoni mikrossa täydellä teholla noin 3 minuuttia.

Vinkki!

Saat rapemman lopputuloksen, kun lämmität pekonia mikrossa pidempään. Varo kuitenkin polttamasta pekonia.

Katso myös, miten näppärästi valmistuu pekoni uunissa tai miten pekonin paistaminen pannulla sujuu.

pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä