Jauhelihasoosi

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Jauhelihasoosi pikana

Jauhelihakastike valmistuu pöytään pikana, kun sekoitat ruskistetun jauhelihan joukkoon pippurilla maustettua ruokakermaa ja korvaat sipulin hodareista tutulla maukkaalla paahdetulla sipulirouheella.

4 10 min

Ainekset

  • 400 g Snellman sika-nautajauhelihaa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl vettä
  • 2,5 dl pippurilla maustettua ruokakermaa
  • 1 lihafondikuutio
  • 1 rkl soijaa
Lisäksi:
  • 1 dl hienonnettua persiljaa tai kirveliä
  • 1 dl paahdettua sipulirouhetta

Tee näin

  1. Nosta jauheliha varttia ennen valmistusta huoneenlämpöön.
  2. Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Lisää jauheliha. Paista sekoitellen, kunnes jauheliha on ruskistunut kunnolla.
  3. Ripottele joukkoon vehnäjauhot ja sekoita. Kaada joukkoon vesi ja ruokakerma. Sekoita. Lisää lihafondikuutio ja soija. Rouhaise päälle halutessasi mustapippuria.
  4. Hienonna kastikkeen päälle hienonnettua persiljaa ja paahdettua sipulirouhetta. Tarjoile keitetyn pasta, perunamuusin tai keitinperunoiden kanssa.

Vinkki!

Katso myös paistijauhelihaa, tuoretta sipulia ja voita sisältävän perinteisen jauhelihakastikkeen resepti.

Snellman_jauheliha_landingpage_banner

“Yhdistimme hyvän tuotteen ja hyvän pakkauksen. Kunnon jauhelihan uusi pakkaus on Suomen ekologisin jauhelihapakkaus ja samalla tuotekin parani käyttöominaisuuksiltaan.”

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä