Makkarakeitto

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Makkarakeitto 1

Makkarakeitto saa erityisen herkullisen maun, kun se tehdään Kunnon lihaisasta makkarasta, johon ei ole lisätty lainkaan fosfaattia. Kun haluat nopeasti ja vaivattomasti maukasta arkiruokaa, makkarakeitto on oiva valinta. Höyryävän kuuma keitto lämmittää myös ihanasti kylminä syys- ja talvipäivinä.
Kokeile ja onnistu – Herra Snellmanin makkarakeitto ohje, ole hyvä!

4

Ainekset

  • 0.5 pkt Kunnon lenkkimakkara 500 g
  • 5 perunaa
  • 1 pala purjosipulia
  • 2 porkkanaa
  • 1 lanttu
  • 1 lihaliemikuutio
  • maustepippureita
  • ripaus suolaa
  • vettä
  • persiljaa

Tee näin

  1. Kuori juurekset ja kuutioi ne. Laita juurekset kiehumaan sillä aikaa kun kuorit ja kuutioit perunat.
  2. Kuutioi lenkki ja ruskista palat hienonnetun sipulin kera voissa pannulla.
  3. Laita kaikki ainekset kattilaan, lisää vettä tarvittaessa niin että kaikki ainekset peittyvät.
  4. Anna kiehua noin 20 minuuttia kunnes perunat ja juurekset ovat pehmeitä.
Kunnon lenkkimakkarat

”Mietittiin, että kyllähän niinkin perisuomalaisen tuotteen kuin lenkkimakkaran voi tehdä paremmin. Ja näin syntyi ajatus Kunnon lenkistä, jossa on erityisen paljon suomalaista lihaa ja niin vähän lisäaineita kuin mahdollista. Maistamalla me tätä itsekin testattiin ja hyväksi havaittiin.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä