Siirry sisältöön
Suomalainen ruoka

Suomalainen ruoka

Suomalainen ruoka on aitoa ja rehellistä. Kuten olemme myös me suomalaisetkin. Suomalainen ruoka on saanut paljon vaikutteita niin idästä että lännestä, erityisesti vaikutteita on saatu Ruotsista ja Venäjältä. Suomalainen ruoka on yleensä hyvin energiapitoista. Raaka-aineina käytetään paljon tuotteita, joiden säilyvyys on hyvä. Tällaisia raaka-aineita ovat esimerkiksi juurekset.

Juustoinen nakkikeitto Video
ohje
Joulukinkku Video
ohje

20

8t 30min

Helppo

Joulukinkku
Kaalikeitto Video
ohje

4

2t 15min

Helppo

Kaalikeitto
Jauhelihakastike Video
ohje

4

20min

Helppo

Jauhelihakastike

10

30min

Helppo

Makkaramuffinit
Lihapullat Video
ohje

4

45min

Helppo

Lihapullat
Karjalanpaisti Video
ohje

4

8t

Helppo

Karjalanpaisti
Makkarakeitto Video
ohje

6

35min

Helppo

Makkarakeitto

6

4t 30min

Helppo

Lihakeitto

Suomalainen ruoka syntyy luonnollisista raaka-aineista

Perinteisiin suomalaisiin ruokiin lukeutuvat muun muassa karjalanpaisti, kalakukko ja leipäjuusto. Meillä luotetaan myös suomalaisen luonnon antimiin, näihin lukeutuvat muun muassa katajanmarjat, kuusenkerkkä, sienet, marjat ja eri villiyrtit. Tämän lisäksi maitotuotteita käytetään suomalaisessa keittiössä todella paljon. Leipääkin kuluu melko runsaasti, erityisesti ruisleipää.

Makumaailmassa ollaan luotettu mausteiden sijaan enemmänkin raaka-aineiden omiin makuihin. Suolaa me suomalaiset käytämme kyllä suhteellisen paljon. Nykypäivänä tämä tilanne on kuitenkin hieman muuttunut. Pidämme myös mausteisista mauista ja ruoasta, jossa on vivahteita muualta maailmasta.

Me Snellmanilla haluamme, että Snellmanin tuotteet sopivat hyvin suomalaiseen makuun. Sen vuoksi kokkailuissa voi hyvin luottaa laadukkaisiin meillä valmistettuihin lihatuotteisiin.

Perinteisten suomalaisten ruokien lisäksi, täällä Snellmanilla on koottu yhteen ruokia, jotka sopivat hyvin suomalaiseen makuun. Nautinnollisia ruokahetkiä, ole hyvä!